REVIEW: In je motorpak naar je werk

Tijdens mijn lessen heb ik een mooi leren pak gekocht. Omdat dit soms best een gedoe is, zo’n heel leer pak aan- en uit trekken, ging ik opzoek naar een praktisch pak om mee naar kantoor te gaan zonder dat ik me op kantoor helemaal om moet kleden. Het enige dat ik extra meeneem zijn schoenen.

PMJ Jeans Florida Lady Denim Dark

PMJ jeans

Mijn oog viel op deze broek door de basiskleur blauw, het lijkt op een gewone jeans en kun je dus makkelijk met vele “normale” kleding combineren. De kniestukken van deze broek kunnen van buiten verwijderd worden waardoor omkleden op kantoor niet meer nodig is. De pijpen lopen wijd uit zodat ze over mijn laarzen gedragen kunnen worden.

Materiaal motorbroek

De jeans is gemaakt van TWARON, een soortgelijk supervezel zoals Kevlar en is daardoor slijtvast. Ook heeft het een CE-keurmerk en dat gaf voor mij de doorslag. Let wel op dat je bij het passen een maatje groter neemt, de broeken vallen klein.

Furygan Zeno Lady Motorjas

Mijn leren motorjas is niet waterdicht dus dit was een van de belangrijkste redenen om voor de Furygan Zenojas te kiezen. De jas is uitgevoerd met een extra binnenvoering die mij ook als het straks weer kouder wordt warm houdt. Onder de jas kun je makkelijk een blouse gedragen of een dunne trui.

Vrouwelijke vormen van de jas

De jas is echt gemaakt voor vrouwen waardoor hij mooi getailleerd valt. Ook heeft de jas achter lussen waardoor je de jas aan een riem kunt vastmaken. Zo blijft je rug droog en beschermd.

Sidi Lady Gavia Gore Motorlaarzen

Deze enkellaarzen zijn speciaal voor dames gemaakt. Fijn zijn de extra verstevigingen op de enkel en je voetframe. Nog een voordeel is dat de laars uitgevoerd is met een Gore-Tex® waterproof/ademend membraan. Daardoor blijven je voeten lekker droog en warm. Eenmaal op kantoor wissel ik deze laarzen om voor “kantoor” laarzen en ik kan mijn dag beginnen!

Furygan Handschoenen

De temperaturen deze zomer liepen hard op en daarom kocht ik deze Furygan zomer handschoenen. Zijn zijn lekker dun, maar hebben wel extra bescherming op je knokkels. Wist je dat je in Frankrijk buiten een verplichte helm ook CE-gekeurde handschoenen moet dragen? Deze handschoenen zijn CE-gekeurd en dus perfect om aan te schaffen voor een zomer vakantie op de motor!

Wil je meer weten? Volg Motormeiden op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *