AllesMotornieuws

RIDE 4 – De ultieme motor game

Heb je net zoals ik de motor al in de winterstalling staan, maar kun je niet wachten tot het nieuwe motorseizoen? Goed nieuws, RIDE 4 is net uitgekomen en die kun jij winnen! Dus trek je virtuele racepak aan, kies je droommotor uit en racen maar.

Redactie: Ellen Kox
De Motormeiden sokken kun je in onze webshop
vinden

De Triumph staat al in de winterstalling

Met mijn beperkte circuitervaring is de eerste test al gelijk een uitdaging. Gewoon even een rondje rijden binnen een bepaalde tijd. Grindbakje hier, afbakening daar… Tussendoor ook nog even de photo-modus proberen om wat knee downs en andere posities te fotograferen. Dan ben ik al gauw 15 rondjes verder en heb ik toch eindelijk de zilveren medaille weten te behalen. 

Real just got more real

Mijn eerste indruk? Wauw – wat een gave game. Ik heb RIDE 2 en RIDE 3 al eerder gespeeld dus ben al bekend met de serie, maar RIDE 4 is wel echt de ultieme opvolger. De details, de informatie die je tijdens de races ziet, de uitgebreide editor waarmee je jouw motor(en) helemaal kunt upgraden en customizen. 

RIDE 4

In RIDE 4 kun je kiezen uit een career modus, een multiplayer of een single race. Daarnaast kun je je ook uren vermaken door je digitale garage te vullen. Want wie heeft er zowel een Ducati Panigale V4R, MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro als een KTM 1290 Super Duke R en Yamaha YZF-R1M in de garage staan? Nou, ik in RIDE 4 hoor.

Wat maakt RIDE 4 uniek?

“The ultimate racing experience for all 2-wheel lovers” kondigt Milestone zelf aan en daar geef ik ze groot gelijk in. Wat RIDE onderscheidt van de vele andere (motor) racegames is dat je op zowel circuits als straten kunt rijden, de enorme diversiteit aan motoren waarmee je kunt rijden en dat je met een eigen karakter speelt.

RIDE 4 aan het spelen

Goed, Ellen… Die circuitdagen volgend jaar? Eerst nog maar gewoon even heel veel oefenen in RIDE 4. Als je me in de winter zoekt, you know where to find me. Ik vermaak me wel.

Win actie!

RIDE 4 is verkrijgbaar voor de Xbox One, Playstation 4, PC (DVD-ROM) en via Steam. Wij mogen 3 exemplaren voor de Playstation 4 weggeven. Doe gauw mee in onze Facebook post of Instagram post om kans te maken. De actie loopt van 26 oktober tot en met 1 november 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *