Alles

Ritje: Motormeiden – Veluwe/Barneveld (19 september)

Trommel je motorvriendinnen op want we gaan eindelijk een ritje rijden op zaterdag 19 september! In samenwerking met rijschool Motorrijbewijs4daagse.nl en Motormeiden is er een super leuke motorrit georganiseerd! Verzamel- en startpunt is bij de rijschool in Barneveld, je weet wel het episch centrum van de kippenboerderijen en deze keer ook de start van een heerlijk ritje! Ohja mannen zijn ook van harte welkom!

AANMELDEN KAN HIER.

Fotocredits: Alexandra Heermans / @agheeremansphotography

Waar rijden we?
Bij de jaarlijkse toertocht van de Motorrijbewijs4daagse.nl organiseren we vanuit Motormeiden ook een speciale meiden rit! De Motormeiden- route loopt van Barneveld via Scherpenzeel, langs de prachtige Nederrijn en via Park Hoge Veluwe weer terug. Ruim 100 km aan prachtige slingerwegen, paarse heiden, Veluwse bossen en nog veel meer.   Bij de start worden er groepen samengesteld waar alleen vrouwen in rijden. Wil je liever in een gemengde groep dan kan dat uiteraard ook, dit kan je ter plekke aangeven! Schrijf je snel in!

Tijdstip verzamelen
09:30 uur
Adres: Motorrijbewijs4daagse.nl| Wesselseweg 60, 3771 PD, Barneveld

Tijdstip vertrek
10:00 uur

Kosten
Geen – neem cash mee voor de 2 pontjes!

Lengte van de route
109 km – Motormeiden-route
Er is ook een lange route beschikbaar, deze is 100 km langer en wordt ook in de mail gestuurd bij de aanmelding. Motormeiden rijdt de kortere route.

Motormeiden-route
Van Barneveld vertrekken we richting Scherpenzeel, stukje langs de prachtige Nederrijn en via Park Hoge Veluwe, waar je de paarse heide in bloei ziet staan, weer terug richting Barneveld. Er zijn op de route 2 pontjes die je neemt, betalen kan alleen cash!

Lunchplekken
Je kunt tussendoor zelf stoppen om te lunchen of koffie te drinken bij de plekken waar je langs rijdt, dit is op  eigen initiatief: Pannerden, Tolkamer/Lobith, Beek – Gemeente Montferland.

Aanmelden + Route
Om de veiligheid te waarborgen kun je aanmelden t/m 16 september. De route ontvang je ook rond die datum via de mail. Deze rit is op eigen risico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *