AllesEvents

Ritje: PUUR genieten in Drenthe en langs de Hunebedden – 8 mei

Motorrijden is genieten! Het Motormeiden rittenteam heeft weer een prachtige locale route uitgestippeld. Puur genieten doen we met deze rit in Drenthe en Friesland op zaterdag 8 mei! Het startpunt is bij BB PUUR Drenthe. Hierna vertrekken we richting de prachtige kronkelweggetjes en de Hunebedden om uiteindelijk te eindigen bij ambassadeur Motoport Leeuwarden.

AANMELDEN RIT KAN HIER
Support het platform en bestel iets leuks uit de webshop! Bij Motoport Leeuwarden hangt de collectie Motormeid ook. Bekijk hier alle motormeiden verkooppunten.

OPSTAPDAG – LEEUWARDEN

Heb jij nog geen rijbewijs of ken je een vriend/vriendin die het motorrijden wil proberen? Bij het Motoport Leeuwarden is er een opstap-dag voor zij die willen leren motorrijden. Het is een soort van eerste rijles om te ervaren hoe het is. Voor de opstap-dag moet je wel een reservatie doen!

Tip: heb je nog wat nodig? Plan dan meteen een personal shopping afspraak in! 

De route
Deze prachtige route van Elp naar Leeuwarden duurt ongeveer 2.5 á 3 uur. We rijden over prachtige weggetjes en door verschillende bossen in zowel Drenthe als Friesland. Tijdens deze route kom je langs meerdere Hunebedden en lassen we om de 45 minuten een stopje in zodat je lekker kunt kletsen, tanken, koffiedrinken etc.  

De route wordt op 6 mei via de mail verstuurd. Je kunt hem ook hier alvast downloaden via MyrouteApp

Verzamelen

Het startpunt is bij  B&B PUUR Drenthe in Elp (tussen Emmen en Assen in). Hier is het de mogelijkheid om koffie en thee te drinken en de motor op het erf te plaatsen. Je hebt de keuze om, of in een groep te rijden of individueel. We eindigen bij Ambassadeur Motoport Leeuwarden waar een lekker drankje en snack voor je klaar staat! We vragen je om alvast de route te downloaden, eventueel kunnen we je hier op locatie bij helpen! 

Beginpunt: B&B PUUR Drenthe, 17 Schoonloërweg, ELP, 9442PL
Eindpunt: Motoport Leeuwarden 95 Jupiterweg, Leeuwarden, 8938AD

Over B&B Puur Drenthe

Wil jij deze rit combineren met een heerlijke overnachting, ontbijt en sauna met uitzicht over de Drentse landerijen? Dan zit je bij B&B Puur Drenthe helemaal op de juiste plek. Deze unieke locatie is gelegen aan de rand van het kleine esdorpje Elp. Een plek om helemaal tot rust te komen. Waar het ‘s nachts echt donker is en je daardoor perfect de sterrenhemel kan bewonderen bij het kampvuur. Bekijk hier de beschikbaarheid.

Ontspannen na een heerlijke motorrit bij B&B Puur Drenthe. Boek een heerlijke overnachting!
Uitzicht in de sauna…

Personal Shopping + Motormeiden collectie

Heb je nog wat nodig? Bij Motoport Leeuwarden is het mogelijk om een personal shopping afspraak te maken. Het personeel helpt jou bij de juiste keuze om juist die perfecte jas, broek of schoenen te scoren! Ook de collectie van Motormeiden hangt daar op voorraad. Met de opbrengst organiseren we deze leuke ritten! Je kunt een shopafspraak na de rit inplannen via Motoport Leeuwarden

Motoport leeuwarden

 

LET OP MOTORMEIDEN VERSTUURD ALLEEN DE ROUTE, JULLIE KUNNEN ZELF MET ELKAAR AFSPREKEN. DENK AAN DE CORONAREGELS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *