AllesMotornieuws

Rusty Stitches verovert Europa!

Rusty Stitches, het merk wat niet aan je voorbij kan zijn gegaan, kent haar roots in Schotland en wordt gedistribueerd in Nederland door Jopa Racing Products. Samen met Motormeiden heeft Rusty Stitches ook een exclusieve en betaalbare motorjas ontworpen, maar er is meer nieuws over dit trendy urban motormerk. 

Motorjas ANNA

Meer dan 200 Nederlandse & Belgische vrouwen hebben mee gedaan aan de Motormeiden ontwerpwedstrijd en hun wensen aangegeven. De motorjas Anna is nu in een gelimmiteerde oplage (slechts 50 stuks) gemaakt en exclusief  op Motormeiden te bestellen voor 289,- euro. Maar er is meer te vertellen over Rusty Stitches!

Motorjas dames Rusty Stitches

Verkocht in 15 landen

Het merk wat begon met het aanbieden van enkele betaalbare leren jassen in Nederland Duitsland en België heeft haar aanbod uitgebreid met meerdere jassen, handschoenen, accessoires en enkele aanverwante producten en wordt nu aangeboden in 15 verschillende landen in Europa en maakt ook stappen richting Azië en de VS. De producten zijn voornamelijk gericht op de urban-rijder en zijn net wat anders ten opzichte van anderen en dat sluit naadloos aan op de filosofie van Rusty Stitches als merk.

Betaalbare motorkleding

Wat begon als een idee in het hoofd van Joshua Nap is uitgegroeid tot een merk dat zich onderscheidt van de rest en voldoet aan de wensen van haar klanten en blijft daarnaast ook interactief en betrokken met haar eindgebruikers.

Rusty Stitches is toegewijd om motorrijders de allerbeste motormode te bieden en deze ook betaalbaar te houden. De inspiratie komt van de out-of-the-box denkers en modeliefhebbers. Met als resultaat unieke motormodestukken! Maar dit is nog maar het begin want het assortiment groeit, maar de kernwaarden blijven altijd hetzelfde: coole en betaalbare motorkleding!

Bekijk hier de Rusty Stitches collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *