MotornieuwsRijtesten

Oproep lezerstest: Voge 650DSX of 500DSX

Benieuwd naar deze gloednieuwe Voge 650DSX of 500DSX? Doe mee met de Motormeiden lezerstest! Deze stoere allroad motor is er voor meiden die wel van een beetje avontuur houden en lange benen hebben! Ben je minimaal 1.80 en benieuwd naar deze grote jongen? Je mag de motor 4 dagen testen en daarna willen we natuurlijk jouw ongezouten mening weten.

Opgeven voor de lezerstest
Stuur een mail naar redactie@motormeiden.tv of reageer op Facebook/Instagram. Aanmelden kan tot 1 juni 2022.

  • Vertel welke motor jij wil testen en waarom (Voge 650 of 500)
  • Ophalen van de motor: 11 juni (14 juni retour)
  • Tip: Op 11 juni is er tevens een leuke Motormeiden rit! Meerijden is niet verplicht maar wel erg leuk!
  • Ophalen + terugbrengen van de motor: MVS Motormakelaardij (Terschuur)
  • Je bent minimaal 1.80 m (i.v.m. veiligheid)
  • Na afloop sturen we jou een vragenlijst waarmee wij een leuk verhaal gaan maken.

Voge 500DSX 

Geschikt voor A2 rijbewijs en met de knappe spaakvelgen(19 inch vooraan en 17 inch aan de achterkant) en Metzeler Tourance banden voegt de 500DSX daar een avontuurlijke draai eraan.

De 500DSX heeft een koppelrijke en soepele tweecilinder motorblok, een BOSCH injectiesysteem, Nissin remmen, KYB veerelementen en LED verlichting. Standaard uitrusting: USB-aansluiting, verstelbaar windscherm, bagagerek, full color TFT dashboard met Bluetooth connectiviteit, een versnellingsindicator en bandenspanningsmeter.

Voge 650DSX

De VOGE 650DSX LX maakt gebruik van een 652cc monocilinder en is daarmee de VOGE met de grootste cilinderinhoud. Het koppelrijke motorblok ontvangt zijn mengsel van lucht en benzine, uit de 18 liter grote tank, via een BOSCH injectiesysteem. Deze avontuurlijke toermotor kan ook bogen op een uitstekend comfort en een hoog rijplezier, essentiële kenmerken voor kilometervreters.

Zo is de VOGE 650DSX LX voorzien van een Nissin reminstallatie met twee schijven vooraan, KYB veerelementen, LED verlichting en een standaard bagagerek. Het full color TFT dashboard is onder andere voorzien van Bluetooth connectiviteit, een versnellingsindicator en een bandenspanningsmeter. De 650DSX is standaard uitgerust met spaakwielen.

De VOGE 650DSX LX is uitgerust met een aluminium kofferset, bestaande uit een topcase met zijkoffers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *