AllesEvents

Seizoensopening-rit Motormeiden – PLAN B

Wat hebben we al mooi weer gehad he?! Het motorseizoen is weer begonnen en dat willen we officieel met jou openen! Op zaterdag 27 maart is de seizoensopening-rit – PLAN B in Zuid-Holland. Wat houdt het PLAN B in? Lees snel verder!

Traditiegetrouw openen we bij Motormeiden het motorseizoen altijd met een leuke gezamenlijke rit. Dit jaar doen we het anders vanwege de Coronamaatregelen, en mogen we (nog) geen mensen bij elkaar brengen! We geven jullie daarom een super gave uitgestippelde route met verschillende opstappunten, die je in willekeurige volgorde kan rijden. Er is geen gezamenlijke start vanuit Motormeiden.

Zuid-Holland = place to be!

Het Motormeiden rittenteam heeft een fantastische route uitgestippeld door het prachtige Zuid-Holland! Langs de indrukwekkende zeearmen van de Waterweg, idyllische tuinderslaantjes, Westlandse kust en de prachtige vergezichten van De Maas. Je tikt ze met deze route allemaal aan!

Opstappunten

Er zijn verstillende markeringspunten/stops in de route, waar een leuke verassing of opdracht voor je klaar ligt.  De volgorde van de route staat niet vast. Bepaal zelf hoe je de route rijdt, welke tijden en hoe lang je over de rondrit doet.

Er zijn 5 verschillende opstappunten waar je de route kunt beginnen. We sturen jullie op 25 maart, de 5  routes met onderstaande startpunten, zo kun je zelf kiezen waar je start en heb je de juiste route als beginpunt.

1. Motorcentrum West |Smederijstraat 2, 2671 BV Naaldwijk
2. Moto Port Rotterdam | Riders Vision | Strickledeweg 112, 3044 EL Rotterdam
3. Sabra Motorbandenservice |Nieuwland Parc 10-i, 2952 DA Alblasserdam
4. Tankstation Stop |Noordeinde, Nissewaard, 3201LL, NL
5. Fotostop| Koning Emma boulevard Hoek van Holland

Deze rit wordt mede mogelijk gemaakt door: Motorcentrum West |Riders Vision | Sabra Motorbandenservice  – bij deze punten kun je ook iets leuks doen, of ligt iets voor jullie klaar.

ROUTE DOWNLOAD:
De route is gemaakt in MyRoute App. Je kunt hiervan ook de navigatie app downloaden op je telefoon. In de volgende link vind je de 5 routes als GPX Bestand: WETRANSFER-LINK MET ROUTE

Te herkennen aan: Sokken, t-shirt, scarf?

Hopelijk herkennen jullie elkaar op de motor. Maarja, hoe? Doe jouw Motormeiden t-shirt aan, draag je Scarf of trek je Motormeiden-sokken extra hoog op, dan herkennen we elkaar misschien wel als je de route rijdt of even stil staat!

Bestel jouw items in de webshop van Motormeiden! Met de opbrengst van de kleding zorgen we ervoor dat we deze ritten gratis kunnen organiseren.

Disclaimer: 

– Houd je aan de coronamaatregelen, lees hier de regels. Motormeiden heeft alleen een route uitgestippeld en organiseert geen gezamenlijke rit.
– Incorrectheden in de informatievoorziening/communicatie, al dan niet via de mail, zijn voorbehouden.
– Elke deelnemer wordt geacht op de hoogte te zijn van de (corona) regelen zoals opgesteld en wordt tevens geacht zich aan deze te houden.
– Iedere deelnemer is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar gedraging(en) gedurende de route met inbegrip van het door hem/haar bestuurde motorvoertuig.
– Deelname aan deze rit is geheel op eigen risico, motormeiden is niet aansprakelijk.
– De route is een aanbevolen route die fouten kan bevatten.
– Organisatie is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen die kunnen resulteren uit deelname aan deze route
– Organisatie behoudt zich het recht voor om individuen uit te sluiten van (verdere) deelname, mocht dat genoodzaakt zijn om de goede sfeer en/of veiligheid te kunnen waarborgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *