Shop Alert: Betaalbaar motorpak voor een hete zomer!

Trek je korte broek maar uit de kast want, het wordt weer mooi weer! We hebben een super gaaf tourpak gevonden, waar je je korte broek zo onderaan trekt en hij is nog betaalbaar ook! Motormeiden dook voor jou de kledingrekken in bij Biker Outfit om jou te inspireren!

Redactie: Tessa Deurloo / Nina Dekker
Motormeid: Nina Dekker | 1.70 meter | maat 34/36
Items:
REV’IT AIRWAVE LADIES 3 jas (€ 189,99) | REV’IT AIRWAVE 3 broek (€ 169,99)| Dainese York Air (€ 139,95) | Alpinestars Stella Shore (€ 47,65)| AIROH commander (€ 334,95) | T-shirt Motormeid 25,- euro

Tourpak: REV’it  Airwave 3 Ladies 
Dit is het lichtste van het lichtste wat je kunt dragen op de motor in het segment van de tourpakken! De Airwave 3 Ladies is uitgevoerd met PWR|shell mesh panelen aan de voor- en achterzijde en aan de armen. Hierdoor ontstaat een constante luchtstroom voor optimale verfrissing onderweg. Er is gebruik gemaakt van polyester 600D en ripstop, dat is een slijtvast textiel. Daardoor is het pak onverwoestbaar! Ook wordt de jas geleverd met CE bescherming op de schouders en ellebogen.
Verstelbare banden voor een ideale pasvorm
De REV’IT AIRWAVE 3 broek kun je verstellen met de verstelbanden die op de heupen en aan de bovenkant van de broek zitten. Zo heb je altijd de ideale pasvorm te pakken en kun je makkelijk bewegen. Op de achterkant van de broek zit een grippaneel om niet weg te glijden uit je zadel.

Kleur samenstelling van de Airwave 3 

Wij kiezen bij dit tourpak van REV’IT voor de grijs-roze uitvoering, maar er is ook nog een variant in het zwart. De motorbroek is overigens speciaal ontworpen om er iets onder te dragen. Dus bij elke terrasjes-stop ben jij in een handomdraai klaar om je benen te bruinen!

Schoenen en handschoenen

Deze handschoenen van Alpinestars Stella Shore zijn special ontworpen voor vrouwen. De pasvorm sluit daardoor beter aan. Daarnaast kun je ook makkelijk je mobiel bedienen met de speciale touchtip op de vingers. De schoenen die we dragen zijn de Dainese York Air, deze hebben we hier al eerder besproken.

Functionele en stoere helm
De AIROH commander is een super stoere en functionele helm! Deze allroad integraalhelm kun je dragen met- of zonder klep aan de bovenkant. Zo heb je meteen een hele andere look & feel en is hij ook geschikt om er offroad mee te rijden. Erg fijn is het ingebouwde zonnevizier dat extra breed is en met Pinlock® lens wordt geleverd. De helm heeft drie ventilatie zones en is daardoor lekker luchtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *