Alles

Shop-Alert: Zomerkleding voor op de motor

Hoe blijf jij ‘cool’ op de motor als de temperaturen gaan stijgen? Maak je vooral niet druk daarover, Motormeiden dook voor jou de kledingrekken in bij Biker Outfit. We hebben alles uit de kast gehaald om het luchtig te houden, dus laat je inspireren!

Redactie: Tessa Deurloo / Nina Dekker
Motormeid: Nina Dekker | 1.70 meter | maat 34/36
Items: HJC I90 (€ 233,95)| Alpinestars Calabasas Women (€ 116,95) | REV’IT Neutron (€ 64,99)| PMJ Skinny (€ 171,95)| DAINESE York Air (€ 139,95)

Het T-Shirt gevoel op de motor

Het liefst wil je met temperaturen van boven de 20 graden in je t-shirt op de motor rijden. Levens gevaarlijk! Maar dat t-shirt gevoel kun je absoluut ervaren met de elegante doorwaai jas van Alpinestars Calabasas Women. Er zit een mesh gedeelte op de borst en armen voor optimale ventilatie, dus dat waait heerlijk door. Op de schouders en ellebogen zitten level 1 protectoren dus ben je ook nog eens goed beschermd.

Superstretch broek

Je wilt met die warme temperaturen ook makkelijk kunnen bewegen, toch? We kiezen daarom voor een superstretch motorjeans. De PMJ Skinny motorjeans is met 100% TWARON® gevoerd en zit lekker hoog in de taille zodat je geen last hebt van een blote of koude onderrug.

Mocht je naar je werk gaan op de motor dan is de PMJ Skinny ook een prima motorjeans om te dragen. De protectiestukken op de knieën en heupen kun je eruit halen.

Luchtige motorschoenen

We strikken de veters van de Dainese York Air. Deze lichtgewicht schoenen, met klein roze streepje, zijn speciaal ontworpen voor warm weer en ze zien er super trendy uit. Er is overigens een goede bescherming van de enkel omdat deze schoenen wat hoger vallen en er zit een rubberen antislip zool onder.

Handschoenen met touchtip

Vergeet plakhanden met de handschoenen van REV’IT Neutron. De handschoenen zijn lekker flexibel en ventileren goedDaarnaast is er een uniek concept van knokkelprotectie en kun je met de speciale touchtip ook je mobiel bedienen.

Systeemhelm van glasvezel

Al komt de stoom uit je oren, dan nog beslaat het vizier van de HJC I90 niet. Dankzij de Pinlock® zie je alles helder, zelfs na een verfrissende zomerbui! Deze systeemhelm gemaakt van glasvezel kun je omhoog klikken waardoor je lekker wat wind kunt vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *