Shop-alert: racepak voor snelle Motormeiden!

Ga jij dit seizoen het circuit op? Dan is een leren pak verplicht! Speciaal voor de snelle Motormeiden die graag op het circuit rijden of sportief rijden, zijn we in de kledingrekken van Biker Outfit gedoken. We hebben een super gave outfit die goed beschermd en ook heel wat bekijks heeft! We hopen jou te inspireren, kijk je mee?!

Redactie: Tessa Deurloo / Nina Dekker
Motormeid: Nina Dekker | 1.70 meter | maat 34/36
Items: Dainese Laguna Seca 1pc (€ 1.034,95)| Alpinestars SMX-6 v2 (€ 224,95) | REV’IT XENA 3 handschoenen(€ 139,99) | SHOEI NXR Transcend (€ 449,95)

Racepak uit 1 stuk
De Dainese Laguna Seca is een racepak om je vingers bij af te likken! Dit pak is gemaakt van Tutu-cowhide leer met geperforeerde zones en speciaal ontworpen voor vrouwen die op het circuit rijden. Maar geloof ons, op de gewone weg is het ook een echte eyecatcher. Ga je dit pak passen? Dan raden wij aan om ook altijd op de ‘proefmotor’ of je eigen motor te zitten. Zo zie je niet alleen hoe hij ‘staat’ maar ook hoe hij ‘zit’.
Speciaal voor vrouwen

Hoe vaker je leder draagt, hoe meer het naar jouw lijf gaat staan. Toch is dit pak speciaal gemaakt voor vrouwen, er is daarom ook goed nagedacht over de vrouwelijke vormen, die naadloos hun weg weten te vinden. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Micro-elastic 2.0 en Triaxial Technology voor flexibiliteit en comfort.

MotoGP protectie
Er is gebruik gemaakt van de nieuwste generatie bescherming, afgeleid van MotoGP met aluminium naadloze schouders en RSS 2.0 elleboogschijven. Plus natuurlijk overal level 2-bescherming.
Aerodynamisch
Als je pak kan meewerken om een persoonlijk record neer te zetten, dan wil je dat natuurlijk! Elke seconde is er een! In de nek zit een een aerodynamische speedhump met geïntegreerde hydrabag optie. Zo kun je een slokje drinken nemen zonder van de motor af te stappen en blijf je goed gehydrateerd in het heetst van de strijdt.
Schoenen met een fijne pasvorm

De Alpinestars SMX-6 v2 racelaarzen zijn ook speciaal ontwikkeld voor vrouwen! Aan de pasvorm merk je meteen dat hij goed aansluit bij de voeten en daardoor goed beschermd. Daarnaast zijn er TPU protectoren op de scheen, hak, hiel en enkel geplaatst. En heb je het asfalt aangeraakt toen je kneedown ging, dan heeft de SMX 6 V2 een makkelijk te verwisselen teenslider.

Slijtvaste handschoenen

De REV’IT XENA 3 handschoenen kunnen wel tegen een stootje! Er is gebruik gemaakt van zeer slijtvast leder. Je zou denken dat deze handschoenen dan heel stijf aanvoelen, maar dat is verleden tijd! De Xena 3 handschoenen zijn zo ontwikkeld om zich aan je hand en vingers aan te passen, waardoor je het beste contact met jouw stuur hebt.

Ook is er gebruik gemaakt van harde knokkelprotector, een TPU hard-shell palm slider, een hard-shell pinkprotector en een TPU polsprotector die in de dubbele sluiting van de lange schacht verwerkt is.

Helm in Japanse stijl

De SHOEI NXR Transcend is een pronkstuk om te zien! Helemaal in combinatie met het pak! De NXR is een sport-tourhelm met een prachtige Japanse print. Er zit geen zonnevizier in de helm maar met een donker vizier kun je dat ook oplossen. Deze helm is zelfs verkrijgbaar in maat XXS, dus ook voor dames met een kleiner hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *