Top-5 meest bizarre situaties op de motor

De wereld verandert compleet zodra je een pak aantrekt, een helm opzet en je op de motor stapt als vrouw. Zowel mannen als vrouwen vinden het spannend en ja, dan beland je vaak in bizarre toch gekke situaties met je motor. Deze komen je vast bekend voor …

 1. Tanken is een beleving

Ze zien je al van verre aankomen. Ongezien tanken als motormeid, vergeet het maar! Out of the blue staat er een man of vrouw voor je die heel spontaan een praatje met je wil houden over jou en je motor en de techniek enzo.

bizarre-situaties-motormeiden
Honda 17YM Rebel
 1. “Jij hebt een opening, ik heb zin…”

De meest bizarre openingszinnen heb je al voorbij horen komen. Zie het als een compliment! En voor de single motormeiden, misschien komt er nog wel iets moois uit zo’n openingszin hierbij een lijstje met meest voorkomende slechte openingszinnen:

 • Kun jij motorrijden?
 • Mag ik misschien een keertje bij je achterop?
 • Mag ik je nummer?
 • Heb jij verstand van techniek?
 • Hoe hard gaat ie?
 • Is die motor waar je op zit van jou?

 

 1. Strippen, strippen, strippen!

Bij een afspraak op de motor ben je minimaal 20 minuten te vroeg. Je duikt vervolgens direct de wc in om je uit je loei strakke motor-pak te hijsen. Dan voltrekt zich het volgende probleem: Waar laat je alles?! Wat een gedoe als je geen topkoffer hebt!

 1. Heel raar haar

In slow motion: zet je helm af, schud met je haar, je schud nog eens, en nog eens, en…. Je haar valt nog steeds als een plank naar beneden of het is een grote dreadlock. Wij willen ook die slow motion beelden net als in de film.

bizarre-situaties-motormeiden
2018 GL1800 Honda Goldwing
 1. Bijpassende kleding en motor

We halen een hele motorzaak en showroom ondersteboven voor een matchende outfit. Handschoenen, jasje, broek en natuurlijk de schoenen het moet er ook leuk uit zien! Koop overigens eerst je motor en daarna je pak. Andersom wordt het meestal een dure grap.

Bizarre-situaties-motormeiden
Fotocredits: glango.com.ve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *