Uitslag: Motorjas wedstrijd i.s.m Rusty Stitches

Afgelopen week hebben jullie kunnen stemmen op de top-5 van de motorjas wedstrijd i.s.m. Rusty Stitches. De community van Motormeiden heeft gestemd op de favoriete motorjas. De winnares van de ontwerpwedstrijd is Anna. Gefeliciteerd! Jouw ontwerp is uit bijna 200 inzendingen gekozen en wordt in een limited oplage gemaakt, lees verder hoe en wat!

Wil je een seintje als de pre-order start? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Tot het laatste moment was het spannend, vooral tussen Anna & Anouk. Er is een gedeelde 3e plaats voor Susan en Marjolein. 4e plaats is voor Miranda.

Over de Motorjas Anna
De motorjas zal de naam Anna dragen, een mooi eerbetoon aan de winnares van deze ontwerpwedstrijd! De Anna is een mooie vrouwelijke motorjas met subtiele rode details. De vrouwelijkheid is terug te zien aan de belijning bij de taille en de lijnen aan de achterkant. Er is een strakke rode lijn (pipetunnel) in de taille, op de armen en polsen. De schouderversiering is a-symetrisch afgewerkt met twee sierlijke rode strepen.

 

Extra maten!
De Anna heeft een extra lange achterkant, zodat je nooit een koude rug hebt! Ook kun je de ritsen op de heup openritsen waardoor je 10 cm extra speling hebt, zo blijft hij ook mooi in model. De jas is vanaf mei te bestellen in de maat 36 t/m 56 op Motormeiden.

Protectiestukken | Rugprotectie
De jas wordt geleverd met extra protectiestukken op de schouders en ellebogen. Daarnaast is er een extra vlak op de rug waarin je zelf een rugprotector in kun doen. Voor extra veiligheid kun je de Anna ook bevestigen aan de broek.

Bestellen | Limited edition
Deze motorjas wordt op bestelling gemaakt, het is dus een echte limited edition. Ruilen voor een andere maat is eventueel mogelijk. Indien er minimaal 50 bestellingen zijn, gaat de jas in productie en wordt hij in september 2021 geleverd.

Wil je een seintje als de pre-order start? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Verkoopprijs van de Anna: 279,- (maat 36-46) /  299,95 (vanaf maat 48 – 56)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *