AllesInspirerendTravel

Vakantie take-over: Jorinda en Eline rijden het goede weer tegemoet

Time for another take-over! Zitten jullie er klaar voor? Jorinda van Holst en Eline Schuurmans hebben net een jaartje hun motorrijbewijs en gaan voor het eerst samen op motorvakantie. Waar naar toe? Daar waar de zon schijnt! Ben jij ook zo benieuwd waar het weer hen naar toe brengt? Volg dan de Instagram take-over op 25 en 26 juli.

Redactie: Ellen Kox
Motorvakantie van: Jorinda van Holst @jorindavh & Eline Schuurmans @schuurmanseline

Waar gaan jullie naar toe en waarom?

Onze route hangt af van het weer. Luxemburg is ons aangeraden door een ervaren motorrijder, dus waarschijnlijk rijden we daar als eerste heen. Dit is niet zo ver rijden en daarvandaan kunnen we alle kanten op. 

Hoe lang gaan jullie?

We gaan ruim 2.5 week op motorvakantie. 

Wat rijden jullie?

Eline: Suzuki SV 650

Jorinda: Honda Rebel CMX 500

Is dit jullie eerste motor vakantie?

We zijn 2 vriendinnen en hebben sinds een jaar ons motorrijbewijs. 

In september 2021 zijn we 3 dagen met de motor naar Duitsland geweest. Dit is zo goed bevallen dat we nu onze hele zomervakantie op de motor gaan doen. 

Omdat we ook allebei van kamperen houden, gaan dit keer onze tentjes mee op de motor. Super tof, maar ook best een beetje spannend! 

Hoe ziet jullie route er ongeveer uit?

We willen zo min mogelijk snelweg rijden, dus de route zal vooral binnendoor gaan. Omdat het de 1e motorvakantie is weten we nog niet precies hoeveel km we willen rijden per dag. Dit zullen we tijdens de vakantie gaan ontdekken. Zoveel mogelijk kilometers maken is ook niet het doel van onze vakantie. We vinden het belangrijk om te genieten van de omgeving en een chille vakantie te hebben. 

 

Wat gaan jullie doen?

We hebben allebei onze eigen tent achterop, dus we gaan sowieso kamperen. Als het weer erg slecht is, eventueel een overnachting in een hostel. 

Verder hangt het van de route af wat we onderweg tegen gaan komen. We laten ons verrassen ? 

Waar kijken jullie het meest naar uit?

De vrijheid van het motorrijden en kamperen. 

We zijn heel nieuwschierig naar wat dit avontuur ons zal brengen! 

Hoe nemen jullie je bagage mee

We nemen allebei onze bagage in 1 grote rolbag en zijtassen mee. Hopen dat dit past en anders komt er nog een rolbag bij.