Vakantie take-over: Marijke trekt 4 weken rond op de Noordkaap

Marijke van den Berg neemt ons mee in alweer de derde take-over! Vier weken lang trekt zij op de motor rond op de Noordkaap. Benieuwd wat ze allemaal mee maakt en ons graag wil laten zien? Volg dan de Motormeiden Instagram waar zij op 21 en 22 juli iedereen mee laat genieten van haar Scandinavische avonturen. Hieronder lees je alvast wat over haar motorvakantie.

Redactie: Ellen Kox
Motorvakantie van: Marijke van den Berg @solivagant_nl

Waar ga je naartoe en waarom?
Ik ga naar de Noordkaap. Waarom deze bestemming? Dat is toch een beetje een bucketlist dingetje. Daarnaast is Scandinavie prachtig en is ideaal om op de bonnefooi te gaan rijden. Laat dat nu net mijn manier van reizen zijn!
Hoe lang ga je?
3.5 / 4 weken. Ik ben 16 juli vertrokken en kom 10 augustus met de ferry terug naar Duitsland.
Wat rijd je?
Suzuki V-Strom
Met wie ga je, of ga je solo?
Ik ga solo. Solo reizen doe ik vaak maar alleen met de motor op reis is de eerste keer.
Hoe ziet je route er ongeveer uit?
Ik pak in Eemshaven de ferry naar Kristiansand en rij dan via Noorwegen omhoog. Naar beneden het eerste stuk door Fins Lapland. Daarna steek ik de grens over naar Zweden. In Göteborg pak ik de ferry naar Kiel om vanuit daar weer terug naar huis te rijden.
Wat ga je doen?
Tentje achterop en rijden maar. Om het budget zo klein mogelijk te houden wil ik zoveel mogelijk wildkamperen. Daarnaast hou ik ontzettend van fotograferen dus dat is iets wat ik veel ga doen onderweg.
Waar kijk je het meest naar uit?
Even lekker weg van alles en zien waar het schip strand.
Hoe neem jij je bagage mee?
Ik neem mijn bagage mee in 2 zijkoffers en een roltas. Daarnaast wellicht nog een klein tasje voor de to-go spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *