Motornieuws

VIDEO: Meisje (11) rijdt op sportmotor over Zandvoort boulevard

Politieagenten in Zandvoort wisten dinsdag niet wat ze zagen: een 11-jarige meisje dat op een 1000CC snelle sportmotor over de boulevard van Zandvoort scheurt! Motormeiden heeft de beelden voor jou gevonden.

Op de videobeelden is te zien dat het tweetal, een man en het meisje, richting  de motor lopen. Er wordt nog een keer gevraagd: ‘klaar voor?!’ waarop het meisje met een duidelijk ‘ja’ instemt. Daarna zit het meisje, gehuld in badkleding, voor op de tank van de motor en bestuurd ze de zware sportmotor. De man achterop filmt het ritje. Het is uiteraard onverantwoord maar als we de beelden moeten geloven is het een lang gekoesterde droom van het meisje. Nog even wachten tot je 18 jaar bent en zorg dat je een leuk en beschermend motorpakje draagt! Dan mag je zeker een keer meerijden met Motormeiden!

De man die achterop zat werd door de politie staande gehouden. Bij deze controle werd meteen duidelijk dat de bestuurster wel erg jong was, zo is te lezen op facebook. Het 11-jarige meisje is de dochter van een vriend van de bestuurder, en werd weer heelhuids afgeleverd aan haar ouders.

Hou de facebookpagina en instagram in de gaten. Heb je een idee of tip? Laat het de redactie weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *