AllesMotornieuws

Leer navigeren en ontdekken met MyRoute-App

Soms moet je gewoon zien hoe makkelijk het is om een leuke motorroute te maken en te rijden. Met die insteek maakt heeft MyRoute-App nieuwe uitlegvideo’s op het Youtube-kanaal. Bekijk de eerste twee video’s waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe je dit zelf kunt doen en ga op pad!

Redactie: Tessa Deurloo
Alle ritjes van Motormeiden, vind je in de MRA-Group Motormeiden. 

Hoe maak je een leuke route?

Denise laat jullie zien hoe je in de MRA routeplanner een mooie route kan laten maken met alleen het instellen van de afstand en een begin punt. Ook geeft ze tips hoe je de route nog leuker kunt maken. Blijf vooral kijken want, je wilt de route natuurlijk ook op je telefoon starten en laten navigeren!

Hoe kun je een route ter plaatsen maken?

Wil je een leuke rondrit van het beginpunt waar je op dat moment staat? Je kunt dit heel makkelijk invoeren in de app. Download de MRA-app op jouw telefoon en volg de uitleg van Denise!

Myroute-App is een handig programma met een betaalde versie en een gratis versie. Met de gratis versie kun je al echt leuke routes maken. De betaalde versie heeft meer functionaliteiten zoals het vermeiden van bepaalde wegen, vergelijken met navigatiesystemen, leuke plekjes (POI) ontdekken, verschillende kaarten en nog veel meer.