InspirerendMotornieuwsTravel

Volg Richelle’s eerste motorvakantie!

Wat gaan we dit jaar doen met de vakantie? Weet jij het al? Ik ben altijd erg “laat” met het maken van vakantieplannen. Dit jaar liep het wat anders, vanaf het moment dat het behalen van mijn motorbewijs in zicht was liep ik rond met de gedachte om met de motor op vakantie te gaan, voor het eerst dus!

Ga jij de motortrip van Richelle aankomende weken volgen of nog leuker, nodig haar uit voor een koffie?

Wat ‘was’ het plan?
Ik zou vakantiewerk gaan doen op mijn favoriete eiland Terschelling. Super veel zin in en met het mooie zomerweer in aantocht, zou het toch meer als vakantie voelen dan werken. Inmiddels in het bezit van mijn motor, dus die zou dan lekker mee gaan. Helaas lukte het vormgeven van deze plannen niet helemaal en kwam er weer ruimte om over een motorvakantie na te denken. Nou die ‘ruimte’ was snel gevuld kan ik je zeggen.

De voorbereiding
Ik ben heel internet gaan doorspitten voor  informatie over motorvakanties en door een oproepje in de motormeiden-facebook groep, heb ik veel nuttige informatie en tips opgedaan van de meiden! De voorbereiding kon beginnen! Zo moes er gedacht worden aan tassen, slaapspullen, een tent en wat neem je eigenlijk nog meer mee? Help?! Hierbij kwam de paklijst van motorrijdster Ellen goed van pas. Nu maar hopen dat het in de praktijk, op de camping, ook zo van pas komt.

Wat is nu het plan van de motorvakantie?
Over die camping gesproken, ik heb ondertussen wel al mijn spullen. Maar wat ga ik eigenlijk doen. Eerlijk gezegd? Ik heb zelf ook nog geen idee! In ieder geval gaan we richting Frankrijk. Langs de westkust en dan als in een rondje langs de oostkant weer terug, maar misschien dat ik bij Calais opeens wel bedenk om de trein te pakken, om een dagje links te rijden in Engeland of ik rij zo hard door dat ik in Spanje beland. Ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat ik er heel veel zin in heb! Heerlijk 5 weken, alleen ik en de motor. Ik hoor je denken; 5 weken?! O onderwijs zeker. Haha, ja dat zijn de voordelen van leerkracht zijn! Heerlijk lange zomervakanties!

Richelle uitnodigen en volgen?
Wil je de motortrip van Richelle volgen of woon je in België, Frankrijk of Spanje en wil je haar uitnodigen? Laat het haar vooral weten! Het plan is, dat er geen plan is, dus er is tijd voor allerlei nieuwe avonturen! Op 16 juli maakt Richelle de eerste stop in Gent (België) bij de Gentse Feesten. Volg haar op instagram om niets te missen!

Iets over mijzelf
‘Ik ben Richelle van der Mijden, 28 jaar, leerkracht en wonend in Den Haag. In december 2017 voor mijn motorrijbewijs geslaagd en sinds april hoor ik officieel tot de club met mijn eigen Suzuki Savage, deze zomer ga ik voor het eerst op vakantie met de motor, heerlijk zo’n avontuur’

Heb jij ook een leuk verhaal dat je net als Richelle wil delen. Laat het de redactie weten!
Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *