Workshop: Tas of motorjack pimpen

Atelier Leona maakt waanzinnige kunstwerken op alles wat met leer te maken heef! Exclusieve modemerken komen naar haar toe voor unieke schilderingen op jasjes, schoenen, tassen of op grote schilderijen. Tijdens de Motorbeurs Utrecht kun jij een workshop  bij haar volgen en een tasje beschilderen. Daarnaast kun je ook een eigen jasje meebrengen en deze laten pimpen door Leona.

Workshop  tas pimpen
Op de Motormeiden stand  in hal 7 kun je een workshop volgen van Leona waar je zelf een rugzakje gaat beschilderen. Kosten voor de workshop: slechts 19,50, inclusief rugzakje en verf. Opgeven kan via: atelier.leona@gmail.com . Mocht je je opgeven op de beurs dan kost het 25 euro. Lees hier meer over Leona.

Tijden workshop:
Donderdag 14 februari: 19:00 uur
vrijdag – zondag: 11:00 uur en 14:00 uur
(15 feb -17 feb)

WINNEN: Jasje t.w.v. 200 euro
Op donderdag 14 februari kun je kans maken op een eigen ontworpen sky-lederen jasje met unieke print t.w.v. 200 euro. Samen met Leona ga je een jasje ontwerpen. Laat je gegevens achter op de stand (Hal 7 – C072). De winnaar wordt dezelfde avond nog bekend gemaakt! Voorwaarde is dat je de prijs direct in ontvangst neemt.

Eigen (motor) jackje pimpen
Laat op de motorbeurs je eigen jack ontwerpen met een gave print, tekst of iets anders. Je kunt zowel de voor als achterkant laten beschilderen door Leona. Neem je eigen jack mee en boek een ontwerpsessie van 1 uur op de beurs. Jullie gaan dan samen zitten om een gaaf ontwerp op papier te zetten dat daarna op het jasje gezet wordt. Als er voldoende tijd is wordt het life op de motorbeurs gezet.

Kosten pimpen
Je kunt een echt (leren) jack meenemen maar ook eentje van sky leer. Kosten: Rugpand (fullpaint) 80 euro, Rugpand (halfpaint) 50 euro,  borstpand 40 euro, mouw per stuk 20 euro.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *