AllesInspirerendLifestyle

Instagram Meet & Greet: bereik 100.000 volgers!

Op zaterdag 16 februari staan de influencers centraal bij het Motormeiden Meetingpoint. Iedereen is welkom! Deze influencers zijn groot op instagram en hebben een bereik van meer dan 100.000 accounts. Ontmoet jouw favoriete instagrammers of geef je eigen instagram-account op. om 16:30 uur is er ook nog een loterij! Kom langs bij de Instagram Meet & Greet: maak foto’s, wissel tips uit en klets gezellig met elkaar! 

Motormeiden Meetingpoint / Hal 7 – C072
11:00 – 12:30 uur
16:00 – 18:00 uur

@manoukkjee
Ik ben Manouk, een fanatieke meid met liefde voor snelheid en motoren. Wil jij zien hoe ik mezelf voorbereid op het race seizoen en hoe dit seizoen verloopt; het is allemaal op de voet te volgen op mijn instagram. Daarnaast lijkt het mij erg leuk om andere meiden te inspireren voor het circuit! Ik race op professioneel niveau en dat is ontzettend gaaf! 

@ninjagirl_650
Kawasexy dat is de naam van mijn Kawasaki Ninja 650. Het gaat mij niet puur om de snelheid, maar vooral om heerlijk te sturen en wendbaar te zijn. En dit dan in combinatie met mooie berglandschappen, waarbij we ook weleens de 200 km/u aantikken. Mijn avontuur kan je volgen via Instagram @Ninjagirl_650. Mijn naam is: Sabrina Schiavone, 25 jaar en woon in Spijkenisse. Ik werk als docente aardrijkskunde.

@Westlandopwielen
Westland op Wielen is gericht op mijn passie  fotografie maar ook voor mooie ondernemingen in de motorwereld. Ik ben Harrie Saarloos en kom uit s Gravenzande ” het Westland”. Sinds een paar jaar fotograaf ik en daarnaast doe ik motordetailling.

@young_riders.nl
Wij organiseren meetings voor zowel brommers als motoren door bijna heel Nederland. Wij hebben momenteel +/- 100 leden in onze groep en wij verwelkomen graag nieuwe leden! Wij houden van gezelligheid en structuur dus op onze meetings zul je zien dat aan alles gedacht wordt om iedereen een leuke dag te bezorgen!

@anne_bikergirl
Ik ben Anne Bikergirl. Een vrouwelijke Nederlandse motovlogger die alles filmt wat met motoren te maken heeft en dit op mijn, gelijknamige, YouTube kanaal zet.  Samen met mijn vrouw beleef ik de leukste dingen; van circuitdagen tot weekendjes naar Duitsland, van motoren testen, sleutelen en onderhouden, tot vloggen over de leukste onderwerpen. Motorrijden is onze passie!. Een leuk weetje; dit jaar is het 5 jaar geleden dat wij mochten trouwen op de MOTORbeurs. Dus voor ons een extra leuk feestje!

@BikersTravels
Pas 4 jaar geleden is onze  passie voor motoren begonnen. Wij reizen veel in het buitenland en met wij bedoel ik: (miss_bikerstravels en ik). De mooiste plekken in Sauerland, Eifel, Belgische Ardennen, Luxemburg en ons eigen mooie Limburg. Tot slot hebben we recent onze eerste accessoire ontwikkeld, de Helmet Hair Snapback. Hier zal het niet bij blijven! Tijdens dit alles hebben we aardig wat volgers gekregen en daarmee al veel boeiende contacten opgedaan. We hopen tijdens de meet&greet daar een aantal van te mogen ontmoeten!

@miss_bikerstravels
Samen met mr. Bikerstravels maak deze miss ook  mooie motoravonturen op de motor.

@gravelforbreakfast
Een rijbewijs halen en dan meteen meer dan 30.000 km rijden op mijn Africa Twin 750. Dat had ik nooit gedacht, aldus Janneke. Het werd een episch avontuur van Amsterdam naar Kathmandu, dwars door Centraal Azië met haar brute Pamir gebergte, warme gastvrijheid in Iran en prachtige natuur. Ontzettend stoer! Tijd om de volgende trip te plannen.

@ByFez
Fez reist de hele wereld over voor de mooiste plekjes en lekkerste eettentjes. Daarnaast loopt ze regelmatig rond in een mooie glitterjurk en gaat er een mooie laag lipgloss op haar handelsmerk: haar lippen.

@peggy.smits
Mijn naam is Peggy Smits uit Breda. Al sinds mijn 4e zit ik achterop de motor en ik rijd nu 6,5 jaar zelf. Ik rijd nu een Suzuki intruder, maar wil graag een bobber bouwen met mijn vader. Als beroep ben ik juf in groep 5. In mijn vrije tijd ben ik graag model en zing ik in een band. En rijd ik natuurlijk graag motor! Volg mij hier.

@motomonkey07
De naam Motomonkey heb ik gekozen omdat wanneer ik niet op de motor zit, ik als instructeur en redder in een klimpark werk. Dit vind ik erg leuk om te doen en het daarom vond ik deze naam het beste passen. Een kleine aap met een passie voor motoren!  In september 2018 heb ik mijn rijbewijs gehaald en mijn geliefde brommer ingeruild voor een 10 jarige Suzuki DR125sm. Door brommer groepen en meetings heb ik veel leuke mensen leren kennen die nu ook bijna allemaal overgestapt zijn op een motor of bezig zijn met hun rijbewijs. Om met hun in contact te blijven ben ik ook veel op sociale media te vinden.

@xbritneyvz
Ik ben Britney, ik rijdt momenteel een roze derbi Senda en een blauwe aprilia rs, maar ben nu net begonnen aan het halen van mijn a2 rijbewijs. Ik ben al rond aan het kijken naar een supermotard maar ik wil eerst het rijbewijs halen! Wij gaan met een groepje naar de motorbeurs zaterdag 16 februari en het lijkt me superleuk om jullie te ontmoeten!

View this post on Instagram

Even de herfst vastleggen voor het zo weer winter is??

A post shared by Britt (@xbritneyvz) on

@Girls who ride crew
Wij zijn een groepje van momenteel 37 meiden die allemaal schakelbrommer rijden. Een aantal hiervan zijn de overstap aan het maken naar motor! Een paar van ons zullen aanwezig zijn op de motorbeurs waaronder de twee “crewleaders” (xbritneyvz & kusje_shaan).

@jedidjah__
Ik ben jedidjah, 17 jaar oud en ik rijd nu 1,5 jaar een Derbi Senda Xtreme.
Binnenkort ga ik beginnen met mijn motorrijbewijs en wil ik graag een Husqvarna te 125 gaan halen. Ik sta hier in de buurt erg bekend om mijn paarse brommer en er zijn vaak mensen die mij erover aanspreken. Ik sleutel ook graag zelf aan mijn brommer.

View this post on Instagram

Starting over with This account.

A post shared by Derbi Sm Xtreme ? (@jedidjah__) on

Wil jij je ook nog opgeven? Dat kan! Lees dit bericht even goed door. Stuur een mail: aanmelden@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *