Motornieuws

Yamaha officieel ambassadeur van Motormeiden

Yamaha mag zich als eerste motormerk ambassadeur van het platform Motormeiden noemen. Zowel Motormeiden als Yamaha gaan in 2019 een samenwerking aan om zich in te zetten voor motorrijdende vrouwen! 

Yamaha ziet veel potentie en ontwikkeling in deze snelgroeiende doelgroep en steunt Motormeiden in de groei. Daar is het platform ontzettend blij mee:

De steun uit de branche is ontzettend belangrijk. Er zijn steeds meer vrouwen die motor rijden en dus worden we een steeds serieuzere doelgroep, daar mag ook meer aandacht aan besteed worden vanuit de merken. We zien dat nu voorzichtig opkomen. We zijn daarom heel blij dat Yamaha dit ook inziet en zich wil inzetten.’ Aldus Tessa oprichter van Motormeiden.

Dankzij de ambassadeurs blijft het voor Motormeiden mogelijk om verder te bouwen aan het platform. Het doel  is om vrouwelijke motorrijders op de kaart te zetten en de motorwereld wat girlpower te geven. In een jaar tijd is het concept uitgegroeid tot het grootste multimediale platform voor vrouwelijke motorrijders.

Wil je ook ambassadeur worden en de boodschap verder uitdragen? Neem dan contact op met info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *