MotorkledingMotornieuws

2e druk t-shirt Motormeid

Er komt een 2e druk van het t-shirt Motormeid. Na het succes van de Motorbeurs Utrecht waren bijna alle maten van het shirt uitverkocht. Omdat het motorseizoen nog van start moet gaan en we jullie niet teleur willen stellen, hebben we besloten om het shirt nog een keer te laten drukken in een beperkte oplage! Met het shirt steun je ook het platform, zo kunnen we leuke dingen voor jullie blijven organiseren!

Bestel jouw shirtje hier

Maten
Het shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen en klimaatneutraal geproduceerd. Het shirt wordt geleverd in 3 maten (S-L). De bedoeling was om het shirt tot in XXL te bestellen maar deze gaan helaas niet meer in productie. We gaan voor die maten op zoek naar alternatieven zodat iedereen zo’n leuk shirtje kan bestellen (nog even geduld, we zijn ermee bezig).

Ophalen of verzenden
Je kunt ervoor kiezen om het shirt te versturen met PostNL of om het op te halen tijdens een motormeidenritje. Geef dit dan wel aan. Op 7 april is de eerste rit in Utrecht. De agenda van motormeiden vind je hier.

Vanaf 20 maart worden de shirts op de post gedaan, je kunt ze nu al bestellen.

 

View this post on Instagram

Hallo allemaal!! Begin april ga ik motoren wassen voor het goede doel! Dit zal ik gaan doen bij het motorcentrum Emmeloord waar je ook nog wat te drinken en wat lekkers kunt krijgen tijdens het wachten. Het goede doel waar ik me voor ga inzetten is het Linda Foundation, maar wat is het Linda Foundation eigenlijk? In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen. Steeds meer gezinnen moeten beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe. Kinderen die in armoede leven kunnen niet onbezorgd opgroeien: financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er meestal niet in; zelfs een verjaardagsfeestje geven kan al lastig zijn. Omdat ze zelden iets nieuws aanhebben, worden de kinderen soms op school gepest. Wanneer hun ouders boos of verdrietig zijn, voelen sommige kinderen zich schuldig. De iets ouderen zoeken vaak een baantje en kopen van het geld dat ze daarmee verdienen eten of extraatjes voor hun ouders. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze dat er ook in Nederland mensen zijn die met hen meeleven. Dit gebeurd door middel van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, en C&A. Goed om te weten: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Het zou super leuk zijn jullie daar te zien!! Als jij dit nu net zo’n goed doel vind als ik, kan er ook gedoneerd worden via de link in mijn Bio. Alle kleine beetjes helpen! ??

A post shared by LARISSA CORNELIS (@larissacornelis) on

Heb je een vraag mail dan naar info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *