AllesEventsMotornieuws

Samen kijken: RedBull Knock-Out

RedBull Knock Out is terug! Op zaterdag 10 november brullen de motoren weer over het strand van Scheveningen.  Deze spectaculaire race is de zwaarste strandrace ter wereld. Dit schouwspel van motoren wil je daarom echt niet missen! Motormeiden gaat er ook heen! Kom je ook samen de finale aanschouwen?

Mee met Motormeiden?
Dit jaar is er één racedag. Zowel de kwalificaties als de spannende finale vinden plaats op zaterdag 10 november. Wil je dit spectaculaire schouwspel ook meemaken? Motormeiden gaat er ook heen en verzameld met een groepje om gezellig samen te kijken en lekker met elkaar te kletsen.

Kijken naar de finale?
Het motormeiden verzamelpunt is om 12:30 uur voor de tramhalte strandweg: Met veel enthousiasme zal Richelle van der Mijden jullie ontvangen! Vervolgens lopen jullie naar het strand om gezellig samen te kijken en rond te lopen op deze wedstrijd. De kwalificaties beginnen al eerder, Motormeiden is dus bij vanaf de finale.

De kwalificatie van de Redbull knock-out is van 9:00 tot 10:00 met 1000 rijders. De finale is van 13:30 tot 15:30 met 750 rijders en een bonus loop in het laatste uur!! Dit was vorige keer erg spectaculair!!!

redbull knockout
De kwalificatieheat duurt 1 uur. Daar doen alle 1000 riders tegelijk mee. De 750 snelste riders plaatsen zich voor de 2 uur durende finale. De snelste rider wint.

Aanmelden?
Stuur een mailtje naar redactie@motormeiden.tv of meld je aan via het event op Facebook! We zien je graag in Scheveningen!

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *