EventsMotornieuws

Agenda: Motor events november

Wat zijn de leuke motor-events van november?  Iedere maand maken we een selectie van motor-events. Staat er een event niet bij die of wil je ons op de hoogte houden? Tip de redactie: redactie@motormeiden.tv

Big Twin Bikeshow & Expo – Expo Houten

2 november t/m 4 november
Volgens de oprichter het grootste biker event van het jaar! Ook dit jaar is de Bigtwin Bikeshow & Expo drie dagen lang de absolute hotspot voor de fans van choppers, custos, cruisers, caféracers en de lifestyle daaromheen.
Tickets: €15

big twinshow

 

EICMA – Feira di Milano, Milaan

8 november t/m 11 november
Om als een van de eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen op motorgebied moet je bij de EICMA in Milaan zijn. Hier komen s’werelds grootste sterren op het motorgebied bijeen om hun nieuwe collectie aan het grote publiek te showen. Veel shows, kleding en de nieuwste motoren staan in het middelpunt van de belangstelling.
Tickets: vanaf €19

Red Bull Knock Out 2018 – Scheveningen Strand

10 november
Op zaterdag 10 november van 2018 vindt de zesde editie van de zwaarste strandrace ter wereld plaats. Inschrijven is niet meer mogelijk, maar een kijkje nemen is zeker aan te raden, vergeet niet warme kleding aan te trekken.
Gratis toegang voor toeschouwers. Meer info vind je hier

Samen kijken met Motormeiden:
Met Motormeiden verzamelen we om 12:30 uur voor de bushalte Strandweg om met een groep naar de finale te kijken! Haak je gezellig aan? Mannen zijn ook welkom! Aanmelden kan via Facebook

knock-out redbull

De Hollandse Motorbeurs – Vijfhuizen

16 november t/m 18 november
Een nieuwe Motorbeurs in Noord-Holland.  Dit jaar is Dé Hollandse Motorbeurs te vinden in Expo Haarlemmermeer. Een locatie van ruim 20.000 m2. Geen slecht idee om hier je Sinterklaas- en kerstcadeaus te scoren dus!  Naast nieuwe en gebruikte motoren vind je hier o.a.: kleding, accessoires, toerisme, verzekeringen, rijopleidingen, gehoorbescherming en gereedschappen.
Tickets: €12 voor volwassenen.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *