EventsMotornieuws

4x extra nieuwe motortrainingen voor Motormeiden (Juni +juli)

Goed nieuws voor jullie, gezien alle trainingen van motormeiden al (lang) vol zitten! Hebben we besloten om 4x nieuwe motortrainingen op te zetten! Wat dacht je van een 1-daagse stoomcursus bochtentechniek in de Belgische Ardennen of een behendigheidstraining om eindelijk in 1 keer dat straatje te kunnen keren! Deze nieuwe trainingen hebben, een beperkt aantal plekken en zijn kleinschalig opgezet, we werken hiervoor samen met gecertificeerde instructeurs en een rijschool. Zo ben je verzekerd van een goede training op hoog niveau.

Deze trainingen zijn allemaal in Belgie! Tip: is iets te ver van je bed? Maak er een leuk weekendje weg van. Plezier gegarandeerd (we maken vooraf whatsapgroepjes om alvast met elkaar af te spreken en te kletsen).

NIEUW:
10 juni – Openbareweg + behendigheidstraining (Gent) – rijschool Lust (199,- euro)
11 juni – Behendigheidstraining (ochtend of middagdeel) – 125,- euro (i.s.m. Backtrail Motortrainingen)
24 juni Openbareweg + behendigheidstraining (Roeselare) i.s.m. rijschool Lust
2 juli – 1-daagse Stoomcursus Bochtentechniek Ardenne (75,- euro)

1-daagse stoomcursus bochtentechniek (2 juli – 75 euro)
Wat kun je leren in 1 dag? Super veel! We spreken af  in de Belgische Ardennen, waar je een hele dag op sleeptouw genomen wordt door de instructeur. In sneltreinvaart leer je stuur-, kijk- en  remtechnieken die je in de bergen kei hard nodig hebt. Lees snel verder wat je kan verwachten. Deze training kost slechts 75,- euro (15 plekjes beschikbaar).

11 juni – Behendigheidstraining – Wetteren (ochtend of middagdeel) – 125,- euro 
Zwieren zwaaien motor draaien! In een dagdeel (ochtend of middag) ga je met jou eigen motor aan de slag. Eindelijk in een keer een straatje keren of een korte draai leren. Op een groot afgezet privé terrein leer je keren in een beperkte ruimte, het nemen vaneen 360° turn, veilig remmen, langzame slalom en het ontwijken van obstakels en nog veel meer. De skills worden je aangeleerd door BMW gecertificeerde instructeurs van Backtrail Motortrainingen. Er zijn 7 plekken in de ochtend en 7 plekken in de middag beschikbaar. Prijs 125,- Inclusief onbeperkt snacks, drinken en certificaat.

10 juni of 24 juni– Openbare wegtraining + behendigheidstraining (Gent of Roeselare)
Een super intensieve en leerzame training waarbij je de hele dag op pad bent met jouw eigen motor en een ervaren rij-instructeur van Rijschool Lust. Eerst gaan we op een groot terrein de bochten en draaitechnieken verfijnen. Inderdaad, zwieren zwaaien kontje draaien! Na een heerlijke lunch ga je de weg op voor een mooie (technische) route. Bij de openbare weg training leer je nog beter (bochten) rijden, inschatten van gevaren en jouw positie op de weg te bepalen  Iedereen krijgt een oortje waardoor er direct gecommuniceerd kan worden. De start is in Gent of Roeselare – (Prijs 199,- euro10 plekken). 

Wil je graag een training doen maar staat deze er niet bij? Of wil je een andere datum? Stuur een mailtje naar aamelden@motormeiden.tv