AllesLifestyle

5 tips waarom je echt moet leren motorrijden!

Probeer jij al heel lang je vriend of beste vriendin over te halen om ook motor te rijden? Met onderstaande 5 tips en argumenten kom je er niet meer onderuit!

 1. Vakantie

5 tips: overtuig je beste vriend of vriendin om te gaan motorrijden!
17YM Honda Rebel

Op de motor kun je op de mooiste plekjes ter wereld komen, die je met de auto nooit zou bereiken. Huur een motor als je op vakantie bent, dat is echt een totaal andere ervaring dan op de scooter of een huurauto. Ga je voor het grote avontuur? Kijk eens op Horizon motor Reizen of Motortrails. Zij organiseren de meest prachtige reizen over heel de wereld, maar je kan natuurlijk ook een heerlijk ritje door Nederland of een van onze buurlanden maken.

2. Nooit meer achterop!

5 tips: overtuig je beste vriend of vriendin om te gaan motorrijden!

Nooit meer verkrampt afstappen of met dichtgeknepen billen achterop zitten. Zelf motorrijden is een stuk relaxter en veel leuker als je de touwtjes en de gashendel zelf in de hand hebt!

3. Vrijheid

deze-motormeiden-volgen

Het gevoel van vrijheid ervaar je pas echt als je zelf op de motor stapt! Die enorme power onder je kont als je de gashendel open trekt, geeft een geweldig gevoel. Net zoals het onder controle hebben van je motor. Hoe leuk is het als je samen overal kan gaan en staan waar je wilt. Rij in het weekend naar het strand (zonder file!) of maak nieuwe vrienden tijdens een van motortochten.

4. Nieuwe vriendschappen en een hechtere band door motorrijden

5 tips: overtuig je beste vriend of vriendin om te gaan motorrijden!
2018 GL1800 Goldwing Tour van Honda

Uit onderzoek is bewezen dat als je nieuwe ervaringen met elkaar deelt er een hechtere band ontstaat. Hoe leuk is het om dingen met elkaar mee te maken die je anders nooit had gedaan! Daarnaast ontmoet je ook weer nieuwe mensen, die dezelfde passie als jij hebben.

5. Samen motorkleding shoppen

Ga samen motorkleding shoppen! Dit hoef je tegen de meeste meiden niet meer dan één keer te zeggen. Scoor je nieuwe outfit bij een van de motorwinkels bij jou in de buurt. Kijk bijvoorbeeld eens op motorkleding center of Motorcity Amsterdam.

Iedereen die zich tijdens het event op 7 april heeft aangemeld heeft een sticker van Motormeiden ontvangen. Met die sticker krijg je 15% korting op de eerste verdieping van Motorcity Amsterdam. De sticker is heel 2018 geldig op kleding, accessoires, helmen, schoenen en nog veel meer, dus neem zeker een kijkje in de winkel!

Volg motormeiden op Instagram en Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *