AllesInspirerend

Insta-top 3: Rij jij al op je droommotor?

In deze rubriek bespreken we iedere week een aantal Nederlandse motormeiden die je absoluut moet volgen op instagram. Wil je ook genoemd worden in deze rubriek of heb je een leuk verhaal? Laat het de redactie weten!

  • Binnen vijf minuten verkocht

Tijdens de Motorbeurs 2016 viel de 31-jarige Esther als een blok voor de Suzuki GS650 GT. ‘ik was nog geen vijf minuten binnen en ik zag haar staan, 10 minuten later was ze verkocht, aan mij, haha! Ik ben toen rustig aan begonnen met het customizen van mijn bike’. Ondertussen is er al best veel gedaan ‘het frame en zadel heb ik laten doen. Zelf heb ik onlangs nieuwe uitlaatjes eronder gezet. Hetzelfde geldt voor nieuwe led-strip, rem- en achterlicht, knipperlichtjes, kentekenmount en ik wacht nu op onderdelen zodat ik mijn cockpit en stuur kan aanpassen.’ De uitlaat heeft Esther ook zelf gewrapt ‘wat een rot werk, haha! Ik had mega grote schoonmaak handschoenen aan, want die fibers prikken en jeuken enorm.’ De prachtige foto’s worden gemaakt door Felephotography

We’re joined at the hip ??

A post shared by E s t h e r S a r a h (@esthersarah) on

  • Veel bekijks met de verlengde achterbrug

De 32-jarige Priscilla uit Spijkenisse rijdt op een heel bijzondere motor. Ze rijdt op een Suzuki GSXR met een verlengde achterbrug en dat is nog niet eens alles ‘er zit van alles op een quickshifter, launchecontrol en mijn katalysator is eruit gehaald. De quickshifter zorgt er voor dat je schakelt zonder koppeling in te knijpen, de launchecontrol moet je gewoon horen, dat is eigenlijk echt om te racen maar vooral het geluid is fantastisch’. Om met een verlengde wielbasis op de openbare weg te rijden moet je je motor door het RDW laten goedkeuren ‘alles moet weer terug naar standaard, als je dat niet doet ben je niet verzekerd en dat komt je duur te staan. De politie heeft mij onlangs nog aangehouden om het allemaal te checken, ik heb alles goed geregeld, maar dat was wel een dure grap.’  Priscilla heeft een privé account op instagram, je kan haar volgen op @PPW__

Rij_jij_al_op_je_droommotor

Rij_jij_al_op_je_droommotor

  • Wat betekent motorrijden voor jou?

Nathalie had van jongs af aan al iets met motoren, alleen kwam het er steeds maar niet van ‘in 2016 heb ik toch de knop omgezet en ben ik ervoor gegaan. Dat zelfde jaar ben ik gaan oriënteren wat voor motor ik wilde kopen’. Nathalie vindt supersports motoren helemaal te gek alleen de rijhouding was helemaal niks voor mij. Zo kwam ik terecht bij de Kawasaki Ninja 650. Ik kwam er ook achter dat ik een echte tourrijder ben in plaats van een racer, maar ik vind ze nog steeds te gek om te zien’. Nathalie heeft een privé-account op instagram, je kan haar volgen: Natjeehv

Rij_jij_al_op_je_droommotor

Rij_jij_al_op_je_droommotor

Wil jij ook in deze lijst?

Volg Motormeiden op  instagram, gebruik de #motormeiden en tag @motormeiden als je een foto van jou en je motor post. Op dit instagram account kunnen we jouw foto doorplaatsen. Via de instastories zie je waar we allemaal uithangen en we hopen je natuurlijk een keer in het echt te ontmoeten!

Volg motormeiden op Instagram en Facebook. Misschien sta je binnenkort dan ook in deze rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *