5X: Waarom je absoluut offroad moet rijden!

Bij Motormeiden verleggen graag onze grenzen of zoeken ze op! Dat deed Tessa onlangs ook bij de Triumph Adventure Experience, waar ze een offroad training volgde.  Dat ging niet altijd even vlekkeloos. Zo stonden we schreeuwend bovenaan de heuvel omdat we niet meer  naar beneden durfde, en zijn we de motor verschillende keren op de grond geknuffeld, maar daar draait zo’n training niet om! Het gaat erom dat je plezier hebt en de offroad dingen leert toe te passen. Wij geven je 5 redenen om ook je grenzen te verleggen en de training ook te volgen!

Redactie: Tessa Deurloo

Wil je deze training ook doen? Schrijf je hier in voor de Triumph Adventure experience:
Juli: 18, 28/ Augustus: 5, 14, 31 / September: 9, 26

1  Nieuwe dingen leren tijdens offroad rijden

Weet je nog toen je begon met motorrijlessen? Het gevoel dat alles nieuw is en je vanaf nul moet beginnen? Bij een offroad cursus van Triumph leer je meer. Stap voor stap leer je verschillende technieken. Hoe sta je uit het zadel, hoe houd je de koppeling en rem vast, wat doe je als wanneer je op het gras rijdt of nog leuker hoe voelt het om controle te hebben met zand of modder?

2 Offroad is uitdaging en controle

Motorrijden tussen files en het drukke stadsverkeer is vaak al een uitdaging. Met een motor, offroad rijden (gepland of ongepland) is nog even een tikkie uitdagender. Door de juiste begeleiding en bijsturing, krijg de nieuwe Triumhp Scrambler perfect onder controle. Aan het einde van de dag kun je ermee lezen en schrijven. Je weet wat deze gave Scrambler kan en ook wat jij nu kunt! Ze noemen hem ook wel een echte all-road motor!

Triumh offroad

3 Rijvaardigheid verbeteren

Bij deze training is het de bedoeling dat je offroad rijdt, maar stel je voor dat het je plots overkomt, omdat je moet uitwijken of omdat er geen andere weg is. Dan is super handig dat je de vaardigheden en technieken hebt aangeleerd. Het kan zelfs je redding zijn mocht het offroad niet gepland zijn.

triumph adventure experience
Luc helpt je er wel doorheen!
4 Ik durf wel, ik durf niet.. 

Leren offroad rijden leer je met vallen en opstaan en je kunt meer dan je denkt! Wij stonden bovenaan de steile heuvel en waren verstijft van angst om er nog af te gaan. Met de juiste coaching en een klein duwtje in de rug, lukte het toch om de ‘berg’ af te rijden. Daarna heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan! Je hebt het gewoon gedaan!

Triumph Adventure experience

5: Super leuke dag

Deze Triumph Adventure Experience is een super leuke dag! Ga met een groepje vrienden, vriendinnen of voor jezelf! Voor de hele groep zijn de oefeningen nieuw, dat zorgt voor een sterke band en tijdens de lunch kun je lekker kletsen!

Benieuwd naar deze leuke training? Van april tot september kun je hem zelf doen! Meer info vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *