AllesInspirerendMotornieuws

Instagram Take-Over: Neem jij Motormeiden mee op vakantie?

Ga jij nog op vakantie of leuke dingen doen op de motor? Dan zoeken we jou! Je kunt voor 24 uur het Instagram account van Motormeiden overnemen en anderen inspireren met wat jij mee maakt! We vinden een vakantie of motorritje in eigen land net zo leuk als een verre motortrip! Lees snel verder om meer te weten! Ohja, mannen mogen ook gewoon mee doen hoor!

Volg hier Motormeiden op Instagram!

Waarom een take-over?

Van leuke ritjes met vriendinnen tot een verre motorvakantie, Motormeiden zijn grenzeloos en komen overal! Wij vinden het leuk om te zien wat iedereen meemaakt! Je krijgt 24 uur toegang om de story op Instagram over te nemen en te kletsen met mensen die jou allemaal leuke vragen gaan stellen over jouw trip. Ook als je deze zomer in Nederland bent kun je een take-over doen! Denk aan een gaaf festival, beurs of een leuke motorrit met vrienden en vriendinnen? Wij zijn super benieuwd wat iedereen meemaakt! Of misschien ga jij wel met de motor naar het buitenland, dat willen we ook zien! Neem jij Motormeiden mee op vakantie?

Aanmelden voor de Motormeiden take-over

Wil jij voor 24 uur het account van Motormeiden overnemen en laten zien wat je meemaak? Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Stuur een mailtje met wat je gaat doen en wanneer naar info@motormeiden.tv . We geven je ook wat handige tips en handvaten om aan de slag te gaan! De take-over kan gedaan worden tot 31 oktober 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *