AllesMotornieuws

Anja rijdt Maxima’s Helden Kerstrit

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden in Nederland: Maxima’s Helden Kerstrit. Je versiert je motor en jezelf  geheel in  kerst-thema en haalt geld op voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Ook Anja hoorde over dit mooie initiatief en rijdt dit jaar mee. Het Prinses Maxima Centrum behandelt kinderen met kanker. Hun missie is om ieder kind te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Aan deze missie doet kerstvrouw Anja en kerst elf Martyna graag mee, net zoals heel veel andere motorrijders.

Redactie: Valerie June Smit / Instagram
Foto’s: Anja Filak / Instagram
Wanneer is de Maxima’s Helden Kerstrit? <– Check hier alle info!

Het goede doel op staat op een

Geld op halen voor het goede doel ‘Prinses Maxima Centrum’ staat op nummer 1, maar ook de lachende gezichten van voorbijgangers die de stoet aan motor-kerstmannen en vrouwen voorbij zien komen, zwaaiende politie agenten en kinderen die op de foto willen, dat geeft Anja ontzettend veel energie en plezier. Er worden trouwens ritten door heel Nederland georganiseerd!

“Het is fantastisch dat wij met onze hobby iets voor iemand kunnen betekenen. Of het nu koud is of regent, dat maakt ons niet uit, want het goede doel geeft ons warmte.”
Martyna gaat als Kerstelf

De versiering

Met een uitstekende voorbereiding heeft Anja haar prachtige Yamaha xvs Dragstar 1100 versierd met slingers, rendiergewei en gekleurde lampjes. Natuurlijk is niet Anja de co-piloot, maar de mini kerstman die achterop de motor vastgebonden zit. Elke motorrijder heeft er eentje aan zijn motor, om elkaar te herinneren aan het goede doel.  Anja is zelf gekleed als kerstvrouw, haar vriendin Martyna rijdt mee, gekleed als kerstelf.

Groepsfoto van de rit van voorgaande jaren

Help jij Anja of anderen deelnemers hun doelbedrag voor het M.H.K. te halen? Doneer dan via Het Prinses Maxima Centrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *