AllesInspirerendLifestyle

De mooiste Motormeiden motortatoeages

De motorpassie gaat verder dan rijden alleen. Sommige Motormeiden zijn zo trots op het motorrijden en alles wat daarmee te maken heeft, dat zij dit laten vereeuwigen op hun lichaam. Na onze oproep ontvingen wij zoveel mooie tattoo foto’s, dat wij deze natuurlijk met jullie willen delen! En heel misschien geven deze Motormeiden jullie zelfs wat inspiratie om ook zo’n gave tatoeage te nemen.

Redactie: Valerie June Smit / Instagram: @valeriejune6

Monica Ivica heeft haar vader op haar arm

Maura Moro: “Ik ben Italiaans maar woon nu bijna 5 jaar in België. Ik heb mijn motor (Honda cb500f) sinds maart 2018 en sindsdien heb ik al 45.000 kilometer ermee gereden. Voor ik de motor had, voelde ik mij zo als in een gevangenis. De motor heeft mij eindelijk de vrijheid gegeven die ik nodig had. Dus de tatoeage: chains trap you but motorcycle chains give you freedom. De blaadjes en fruit die tussen de ketting staan zijn dezelfde die in mijn tuin in Italië groeien. I’m free but still have roots. “Tatoeëerder: Meat 15 in Mechelen

 

Nancy Forest: “Mijn tattoo is het polynesische verhaal van mijn leven met de ‘bikerwings’. Vrouwelijke bikers worden vaak afgebeeld met vleugels.”
Tatoeëerder: Tattoo Tanne van Bodydesign in Gent.

Petra Delsemme: Kawasaki Z900RS met de boodschap: Enjoy your bike.

Tatoeëerder: Kris van Geel in Balen (België)

Renke Cambre: “Als het leven even tegen zit, onthoud dat het slechts 1 omlaag is, de rest omhoog.”

Tatoeëerder: Marleen Wijns bij inkdM tattoo studio in Lille

Nele Kenis: “Het is het logo van de Women Riders World Relay. In 2019 is een estafetterit rond de wereld gegaan georganiseerd door Hayley Bell, met de bedoeling om meer aandacht te vragen voor vrouwelijke motorrijders. Jullie hebben er ongetwijfeld over gehoord. Ik reed toen slechts 3 jaar met de motor, dat evenement heeft heel veel veranderd voor mij en was de start van de groei van hobby naar passie.”

 

Tine van Lommel laat in januari een tweede motortatoeage zetten. Wij zijn heel benieuwd!

Miranda is Valentino fan

Geja Stellema

Bea Dekker

Marion Hinrichs

Charlotte Nap

Frank Traets: Geen Motormeid, maar wel Motormeiden fan. Dat zien wij natuurlijk graag! En wat een mooie tattoo.

Jaimy Mulder

Kaylee Joy: In de sierlijke tattoo is een motorhelm verwerkt.

Diana van den Heuvel: “Ik heb een foto van het motorblok van mijn Suzuki Intruder VS1400 laten maken door de tattoo shop en de tattoo laten zetten op mijn linkerkuit. Dit is mijn eerste motor en daar ben ik zo trots op/blij mee dat ik hem wilde vereeuwigen.”

 

Nikita Onderwater: “Mijn Suzuki SV laat mijn hart nog steeds sneller kloppen.”

Femke Rijpstra

Lene Swusten: “Het is zelf maar een kleine tattoo, maar toch betekent het veel voor mij omdat motorrijden altijd in mijn bloed heeft gezeten. Ik ben zelf als klein kind tussen de Harley mannen opgegroeid en het was dan ook altijd een droom om een Harley te hebben. Hierbij moest ik een toch een tattoo laten zetten.”

 

Miranda Beekman

 

Petra Piest: “De eerste foto is gekomen nadat ik op mijn Harley stapte en meteen was verkocht. De tweede foto zit het shovelhead blok verwerkt,  waar ik mee rijd. Een schedel (skull) duidt niet op geslacht, leeftijd, religie of sociale status. Het is een symbool van non-discriminatie en herinnert ons eraan dat we allemaal gelijk en verenigd zijn. Door dezelfde passie. De schedel is een iconische weergave van motorrijders is geworden. Ik ben super happy met al m’n tatoeages.”


Lieneke de Haan heeft haar Fireblade laten tatoeren. “Motorrijden geeft mij vleugels.”

Wevine D’Hondt: “Het zijn verschi­llende onderdelen van mijn moto Z900 Kaw­asaki, met de bloemen maakt het vrouwelijk.”

Nicolette’s grote passie

 

Natalie Kleter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *