Beauty & the bike, deze Miss heeft beide

Kelly Pijpers (23) uit Rotterdam wil Miss Beauty of Zuid-Holland 2020 worden. Naast haar grote hobby motorrijden, is zij eigenaresse van een beautysalon en geeft zij bijles aan kinderen. Een helm of een kroon? Kelly gaat voor allebei!

Redactie: Valerie June Smit

Wil je ook geïnterviewd worden door de redactie van Motormeiden? Stuur een mailtje naar redactie@motormeiden.tv

Wanneer wist jij dat dat je jouw motorrijbewijs wilde halen?

Toen ik klein was stopte een motorrijder onze auto om een motorstoet voorrang te geven, dit maakte zo’n indruk op mij dat ik het sinds die tijd al wist. Later heeft mijn beste vriendin mij aangemoedigd om dit door te zetten.

Waarom doe jij mee aan Miss Beauty of Zuid-Holland?

Deze verkiezing kan mij het gevoel geven van wat ik vroeger wilde zijn, een prinses in een droomwereld. Vroeger moest ik door omstandigheden snel volwassen worden, maar op deze manier kan ik dat gevoel terug halen. Dit leek mij een hele goede reden om mee te doen.

Zijn er vooroordelen dat jij zowel een motormeid als miss bent?

Op de casting dag kon ik juist uitblinken door te vertellen dat ik motor rijd! Er zijn ook twee landelijke titels, waarvan een Miss Intercontinental genaamd. Deze titel staat voor een onafhankelijke, verzorgde powervrouw. Hiermee kan ik een voorbeeld zijn en laten zien dat ik ook een stoere kant heb.

Naast de verkiezing zet jij je in voor het goede doel, welk doel is dat?

Als ambassadrice werk ik samen met het LINDA.foundation. Het geeft mij een goed gevoel mij in te zetten voor kinderarmoede in Nederland. Met mijn actie probeer ik zo veel mogelijk lege flessen en kratten in te leveren voor statiegeld. Met de opbrengst zullen gezinnen worden ondersteund die het moeilijker hebben. Ook heb ik een actie met mijn salon, voor 1 euro koop je 1 lot en maak je kans op een beauty behandeling.

Stem op de actie van Kelly voor het LINDA.foundation

Al plannen voor na de finale van de miss verkiezing?

Hopelijk eerst de kroon winnen voor Miss Beauty of Zuid-Holland en dan op naar het landelijke traject voor de titel Miss Earth of Miss Intercontinental of the Netherlands. Sowieso geef ik niet op! Mocht ik niet winnen, dan meld ik mij volgend jaar opnieuw aan. De focus ligt ook op mijn bedrijf en ik start binnenkort met een opleiding om andere meiden op te leiden voor beauty specialist.

Heb jij nog advies voor een goede ‘look’ op de motor?

Natuurlijk heb ik goede vrouwelijke kleding geshopt die mij beschermen. Ik wilde per se een mooie schoen met een hakje. Voor de rest ben ik geen motorprinses. Op een beetje mascara na gebruik ik geen make-up.

Welke boodschap geef jij de lezers van Motormeiden mee?

Voorheen vroeg ik mij af of motorrijden wat voor mij was, omdat ik een vrouw ben. Onzin natuurlijk! Mijn advies, laat je niet leven door de meningen van anderen, blijf bij jezelf. Er is geen bepaalt type die motor rijdt of een bepaalt type die mee doet aan een Miss verkiezing. We can do both en dat is wat ik ga uitstralen tijdens de finale!

Hoe kunnen wij jou verder volgen?

Voor meiden die het leuk vinden, kunnen mij volgen op Instagram (Kelly). Hier plaats ik regelmatig posts over motorrijden en het traject van de miss verkiezing.

Wil jij dat Kelly als eerste motormeid de verkiezing wint?

Sms POLL ZUIDHOLLAND KELLYnaar 3010(let op de tekst is hoofdlettergevoelig en de kosten zijn €1,10 per sms). Je mag zo vaak stemmen als je zou willen. Nieuwsgierig over dit traject of zelf volgend jaar ook meedoen aan deze verkiezing? Volg de website missbeautynetherlands 

 Wil je ook geïnterviewd worden door de redactie van Motormeiden? Stuur een mailtje naar redactie@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *