Extreme kortingen bij Biker Outfit (23 nov.- 2 dec.)

Bij motorspeciaalzaak Biker Outfit Amsterdam kun je vanaf vrijdag 23 november extreem hoge korting krijgen op motorkleding en accessoires! Van complete motorpakken tot handschoenen, helmen en nog veel meer. Een perfect moment om je Kerst, Sint en Oud & Nieuw cadeaus tegen fixe kortingen in te slaan! Op de hele collectie krijg je 25% korting en op de sales artikelen nog eens 15% extra korting. Op vrijdag 23 november ligt er ook nog een GRATIS motorbroek voor Motormeiden klaar. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

Black Friday 23 november t/m 2 december

Vanaf 23 november op Black Friday begint het koopjes jagen ook in Nederland! Dat is mooi, want nu kun je voor een leuk prijsje je motorcollectie uitbreiden. Bij Biker Outfit krijg je 25% korting op de gehele collectie van merken zoals Alpinestars, Dainese, Shoei, HJC, John Doe, Schuberth en heel veel andere merken. Daarnaast is er ook een speciale koopjes hoek en er zijn unieke sample modellen. We raden je daarom ook echt aan om daar een kijkje te nemen! Jouw korting kan wel oplopen tot 75%!

Sample sale en koopjes hoek

Ook zijn er unieke REV’IT SAMPLE SALE artikelen: showroommodellen van REV’IT met minimaal 50% korting op de normale prijs + de extra 15% korting die je hierop kunt pakken. Biker Outfit staat ook bekend om zijn beroemde koopjes hoek, je kunt hier eindeloos snuffelen en koopjes jagen, je krijgt op de hoge korting ook nog eens 15% extra korting!

Win-actie Motormeiden: Gratis motorbroek

Op Blackfriday, vrijdag 23 november is er een speciale win-actie voor Motormeiden. In de winkel ligt de  stoere motorbroek van John Doe Betty Biker Jegging t.w.v. 249,95. De broek is te herkennen aan een groot Motormeiden Label. Klik hier voor meer foto’s. Op facebook en instagram zullen we updates geven, over de plek waar hij ligt. De deuren van Biker Outfit Amsterdam gaan om 10:00 uur open. Wie als eerste het pakketje met de broek heeft gevonden mag zich de gelukkige winnaar noemen! Sla je slag meiden, rennen voor die broek! 

Black Friday Motormeiden Bikeroutfit
* Voorwaarde is dat je een vrouw bent en je kunt laten zien dat je motormeiden op facebook of instagram volgt. De broek kan niet worden ingeruild voor contant.

Online bestellen?
Shop jij liever vanuit je luie stoel of achter je bureau? Voor dezelfde kortingen pak je online ook die mooie koopjes van Biker Outfit mee en ze worden ook nog naar je opgestuurd ook!  Neem alvast een voorproefje in de webshop van Biker Outfit . Stuur een mailtje en vermeldt het product. Je krijgt dan een betaallink waarmee je de bestelling met korting kunt afronden: shop@bikeroutfit.nl 

Dit is een advertorial en bevat product placement. Wil je ook samenwerken met Motormeiden? Stuur een mail naar info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *