Alles

BMW Festival 5-7 juli – Lancering nieuwe BMW motor

Na het geweldige feest voor het 100-jarige jubileum van BMW Motorrad in de fabriek in Berlijn met alle medewerkers en onze fans van over de hele wereld keert ‘s werelds grootste motorbijeenkomst terug naar het Zuid-Duitse Garmisch-Partenkirchen! Het BMW FESTIVAL! Welke plaats zou daarvoor nou beter geschikt zijn dan Garmisch, gelegen in een prachtige omgeving met kronkelende wegen en bergpassen in de Alpen?

Wanneer: Van 5 tot 7 juli 2024 kun je drie dagen lang pure motorpassie, feestgedruis en unieke rijervaringen verwachten. Motormeiden is er ook bij! Via onze sociale media kanalen (Instagram / Facebook)  kun je alles volgen! Wil je meer weten over >>> BMW Festival

Lancering nieuwe BMW motor 5 juli 17:00 uur
Op Motormeiden Intstagram kun je live de lancering van de gloednieuwe BMW motor volgen! Ben jij net zo benieuwd als wij?

De terugkeer van BMW Motorrad naar Garmisch-Partenkirchen laat van veel fans een hartenwens in vervulling gaan. De omgeving is gewoon perfect voor unieke motorritten en is al 18 jaar de thuisbasis van de BMW Motorrad Days. Aan de voet van de Hausberg willen we jou dit jaar weer inspireren met nieuwe producten, internationale exposanten, proefritten en last but not least met de traditioneel Beierse manier van leven en een legendarische stemming.