Cadeautip: Sokken Motormeid nu te bestellen!

Zoek jij een leuk cadeau voor de feestdagen, ben je net geslaagd, of wil je laten zien dat je een trotse motormeid bent? We hebben nu ook een leuke sokkenlijn Motormeid. De oplage is beperkt dus bestel snel jouw paar sokken of doe ze aan iemand cadeau! De sokken zijn van super goede kwaliteit, zoals jullie gewend zijn van ons!

Sokken (2-pack) en kwaliteit
De sokken zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit katoen met elastan en hebben aan de bovenkant een kleinĀ frambozen roze randje, net zoals het logo van Motormeiden. Online worden de sokken per 2 paar verkocht (dus niet los). Dan kun je nog een paar cadeau geven of heb je een extra paar als je weer een sok kwijt bent šŸ˜‰

Korting en levering:
De sokken kosten tijdelijk ā‚¬8,50 ipv ā‚¬8,99 per paar! Deze actie is geldig t/m 10 november. Bestel zeĀ hier. Eind november komen de sokken binnen en doen we de sokken op de post! Op tijd voor de feestdagen!

Maat +Ā opbrengst
De sokken zijn one-size en worden per 2-pack verkocht (2 paar). Met de opbrengst van de sokken support je het platform Motormeiden en kunnen we leuke dingen blijven organiseren.

Bestellen van het aantal sokken:
1 = 2 paar
2 = 4 paar
3 = 6 paar

Statement: ben jij een echte Motormeid?
Een Motormeid is iemand met girlpower, die geniet van het motorrijden, de vrijheid en het avontuur daar omheen. Motormeiden zijn stoer, hebben een mening, zijn trots op hun vrouwelijkheid en supporten elkaar! Jij snapt de uitdrukking Girls Can Do Both! Want misschien begrijpt niet iedereen dat jij motor rijdt, Motormeiden onder elkaar snappen dat wel en zullen elkaar altijd steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *