AllesMotornieuws

Deze laatste 4 motormeiden-ritten mag je niet missen

Nog even genieten van de mooie na-zomer! Dat is precies wat we bij Motormeiden ook doen met nog een hele hoop leuke ritjes! Ga je mee? De ritten zijn perfect als je nog nooit in een groep hebt gereden of al heel veel ervaring hebt. Dus waar wacht je nog op? Meld jezelf of je vriendinnen aan, dan ontvang je een paar dagen voordien de route in je mailbox.

Graffiti Ride Deurne – Den- Bosch (23 september)

Hou je fotocamera of mobiel in de aanslag want tijdens deze rit kun je de gaafste (motor)foto’s maken. Het motormeiden rittenteam heeft een geweldige graffiti route uitgestippeld.

AANMELDEN:

23 september: Motormeiden Graffiti Ride (Deurne – Den Bosch)| @quispelmotoren

Zeeland: Zoutelande end-of-summer-ride (VLISSINGEN) – 29 September

Nog even genieten van het nazomerse weer in de avond?! Spring op je motor naar Zeeland, de provincie met de meeste zon-uren van Nederland! We starten bij ambassadeur BK Motoren in Vlissingen en eindigen bij strand paviljoen De Strandzot (Zoutelande).

Aan de route wordt nu de laatste hand gelegd. Zodra deze bekend is, krijg je hem 5 dagen voordien in je mailbox.

AANMELDEN

29 september: Avondritje (Vlissingen) End of Summer Ride @bkmotoren

midsummer-ride

Girls Ride Out – Gent (1 Oktober)

Motormeid Fleur heeft de stoute schoenen aangedaan en organiseert een leuke rit in de omgeving van Gent. Motormeiden support het evenement. Hopelijk zien we jullie allemaal snel.

AANMELDEN:
1 oktober – Girls Ride Out (Gent) – suported by Motormeiden (aanmelden via FB)

Heksenjacht-Rit (Zwolle & Leusden) – 14 oktober

Spring op je bezemsteel voor de laatste Motormeiden-rit van dit seizoen! Drink een toverdrankje uit onze ketel en rij een super leuke route in de omgeving van Leusden of Zwolle. Het wordt een betoverend mooie rit zoals je van ons kunt verwachten en we hebben  leuke stopjes en restaurantjes. Deze rit is natuurlijk met een knipoog naar Halloween! We rijden deze populaire rit op 2 locaties in Nederland!

AANMELDEN:

14 oktober: Heksenjacth-rit (Zwolle) |
14 oktoberer: Heksenjacht- Rit (Leusden)@blom.motorcycles