AllesEventsMotornieuws

Doe mee: Gentlemen’s Ride!

Op zondag 30 september start de “Distinguished Gentlemen’s Ride” door heel Nederland. Een rit georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar prostaatkanker ondersteund door de Movember Foundation. MotorMeiden steunt deze actie!  In verschillende steden zullen er groepen motormeiden gezamelijk starten aan deze rit. Dus trek je stropdas recht, plak je snor op en meld je aan!

Word teamcaptain!
Laten we onze krachten bundelen en zo veel mogelijk meiden bij elkaar brengen! Wil jij ook een groepje laten starten bij jou in de buurt of het aanspreekpunt zijn. Laat het weten via info@motormeiden.tv

Steden met teamcaptain!
Aanmelden via facebook! Hierin staat ook de info.

Amsterdam – Tessa Deurloo en Ineke Pigge
Den Haag – Richelle van der Mijden
Rotterdam– Jara Uithol en Siobhan van Schie
Venlo – Monique Huys en Grethe Liefting
Utrecht – Bibiche Prommenschenckel
Nijmegen – Amalia Makink

Inschrijven gezamenlijke groep
Schrijf je in via onderstaande link en kom bij het gezamenlijke Motormeiden team. De donaties die je ophaalt komen op jouw naam te staan, maar tellen dan ook mee voor de hele groep.
https://www.gentlemansride.com/team/MotorMeiden

DONEREN
Kun je niet meerijden maar wil je alle Motormeiden supporten. Doe dan een donatie: https://www.gentlemansride.com/fundraiser/motormeiden

Info over de Gentlemen’s Ride
In 2012 vond de eerste Gentleman’s Ride plaats, er namen meer dan 2500 motorrijders aan deel. Vorig jaar waren dit er al 94.000 over de hele wereld. De Distinguished Gentleman’s Ride viert de kunst van de keurigheid en klassieke/costum motoren. De inspiratie hiervoor was een foto van Don Draper uit Mad Men die in zijn mooiste pak op een klassieke motor zat.

Hou instagram en Facebook goed in de gaten! Heb jij een leuk idee of een vraag, laat het de redactie weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *