MotorkledingMotornieuws

DS COVERS en Motormeiden ontwerpen gepersonaliseerde motorhoes

Het oer-Hollandse bedrijf DS COVERS en Motormeiden slaan de handen in een en brengen een gepersonaliseerde motorhoes uit. DS COVERS maakt prachtige hoezen voor binnen- en buiten gebruik waar jouw motor, beschermt, droog en stofvrij onder kan staan. Exclusief bij Motormeiden kun je de motorhoes, voor indoor gebruik laten personaliseren en er verschillende opdrukken erop laten zetten.

Prijs: vanaf 120,- euro

Bestel hier jouw gepersonaliseerde motorhoes /

Aan de zijkant van de hoes staat in grote sierletters Motormeid. Het is duidelijk van wie de motor is! Maar met deze samenwerking gaan we nog een stapje verder en kun je jouw eigen naam, Instagram account of misschien wel de naam van je motor te zetten. 

“Hoe gaaf is het dat jouw motor onder zijn eigen gepersonaliseerde hoes staat. Ik weet dat veel Motormeiden hun motor een naam gegeven, dus ik ben benieuwd welke naam uiteindelijk op de hoes staat” aldus Tessa Deurloo – oprichter Motormeiden

De beste beschermhoezen voor jouw motor

DS COVERS staat al jaren bekend om de kwalitatieve beschermhoezen. Voor deze samenwerking is gekozen om de FLEXXindoor motorhoeste personaliseren. De FLEXX beschermt tegen vocht en vuil, daarnaast zorgt de hoes ervoor dat jouw motor krasvrij blijft. De stretch fit pasvorm zorgt ervoor dat hoes zich als het ware als een sok om jouw motor zit.

“Onze FLEXX indoor motorhoes is de laatste aanwinst in ons assortiment. Naast dat deze hoes de bescherming biedt die we willen, leent de motorhoes zich ideaal om te personaliseren” aldus Pieter Dutman – DS COVERS

kleuren

De opdruk is in 7 verschillende kleuren te verkrijgen: Ducati-rood, Kawasaki groen, Suzuki blauw, Neon- roze, geel en wit. De hoezen zijn geschikt voor elk type motor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *