InspirerendMotornieuws

 Een onvergetelijke ervaring met de Motormeiden herberg/camping vakantie!

Heerlen, Limburg – Het was een weekend om nooit te vergeten voor de 53 motormeiden die afgelopen weekend samenkwamen in Heerlen, Limburg. Het Motormeiden Herberg/Camping Weekend bracht een diverse groep motorliefhebbers samen voor drie dagen vol avontuur, gezelligheid en ronkende motoren. Kijk mee naar een sfeerreportage en ga de volgende keer ook mee!

Wil je alvast aanmelden voor Herbergvakantie 2025?
Schrijf je vrijblijvend in dan krijg je als eerste een mailtje als er geboekt kan worden.
Foto’s: Kiek.photography 

De Locatie: Een Perfecte Achtergrond

Op vrijdagmiddag komen we aan bij Camping/Motorherberg In Den Hof… gelegen in het pittoreske Limburg. Voor Motormeiden uit het hele land, de perfecte thuisbasis voor een laagdrempelige motorvakantie. De voorpret begon al met een whatsappgroep waar iedereen de maanden vooraf lekker kon kletsen met elkaar en afspreken om samen te rijden. Op de camping lijkt het alsof we elkaar al jaren kennen!

De motorherberg en camping boden een ideale mix van comfort en avontuur, met voldoende ruimte voor zowel kampeerders als degenen die liever in een herberg verbleven. In de avond was er een kamvuur, leuke gezelschapspelletjes en natuurlijk voetjes van de vloer op de zaterdagavond!

De Activiteiten: Voor Ieder Wat Wils

Het weekend zat boordevol activiteiten die zowel de doorgewinterde motorrijder als de beginnende motormeiden aanspraken: Vroege vogel-rit een mooie dagtocht door Limburg en de Duitse Eifel…

En in de avond: BBQ avond, fikkie steken, touwtje springen, spijkerbroekhangen en andere prijzen winnen. Vooral lol hebben met elkaar en even alles vergeten!

Kersen proeven in Limburg

Als je langs al die mooie boomgaarden van Limburg aan het rijden bent, moet je natuurlijk ook een stopje maken bij een kersenboer van Limburg. De Familie Schaepkens had speciaal voor Motormeiden, een picknickplek in de kersenboomgaard gemaakt. Zo konden we heerlijk genieten van al het lekkers! De route ging nog langs het boscafe ‘T hijgent Hert en daarna vertrokken we naar de Duitse Eifel.

Kawasaki Eliminator – ontbijt op bed

Motormeid Jet was de gelukkige die dankzij Kawasaki een volledig verzorgde vakantie heeft gewonnen. Wij bezorgde haar ontbijt op bed en ze kon het hele weekend rijden op de Kawasaki Eliminator. ‘Ik voel me net een ster! Wat een geweldige ervaring was het op de Eliminator. Hij trekt makkelijk op en door de zithouding kan ik heerlijk om mij heenkijken! Ik heb nog niet zo lang mijn rijbewijs en dit is de perfect beginnersmotor, waar je lang plezier van hebt’.

Spijkerbroek hangen met Richa & MKC Moto

I Don’t Snorr I’m an Motorcycle. De goodiebags van Richa en MKC Moto zijn fantastisch en zorgde voor een glimlach op ieders gezigt. Op het terras van Motormeiden, kon je spijkerbroekhangen en een gloednieuwe broek winnen van Richa. Motormeid Evelien haalde een recordtijd om er 3.04 minuten aan te hangen!

Een kleine sfeerimpressie van een fantastisch weekend!  Ga volgend jaar ook mee en laat je verrassen!