AllesMotornieuws

Eerste officiële Motormeiden verkooppunt Amersfoort!

Het eerste officiële Motormeiden verkooppunt is een feit! Rijschool Bert van den Hoek in Amersfoort verkoopt de officiële kledinglijn en support hiermee dat er nog meer vrouwen gaan motorrijden. De webshop is even uitverkocht, maar je kunt vanaf nu je shirtje, scarf, sokken en andere spullen in de winkel halen! 

Redactie: Tessa Deurloo

Rijschool Bert van den Hoek

“Wij zijn al meer dan 46 jaar een begrip als rijschoolhouder en hebben al heel veel Motormeiden rijles gegeven! We zien ook steeds meer meiden die gaan motorrijden en dat moedigen we alleen maar aan! Kom dus zeker iets leuks uit de motormeiden collectie halen of een bakkie bij ons drinken” aldus Elna van Rijschool Bert van den Hoek.

Op dit moment in de collectie bij Bert van den Hoek: T-shirt Motormeid zwart (maat S-M), scarf, sleutelhanger- portemonnee en sokken roze. De collectie en maten worden aangevuld. Wil je zeker zijn dat het niet is uitverkocht, bel dan even met de rijschool!

De rijschool heeft naast een uitgebreid lessenpakket ook een leuke shop met motorspullen waar je nu dus ook de officiële kledinglijn Motormeid kunt aanschaffen. Zo lang de voorraad strekt natuurlijk! Check vooraf wel even de maten!

In de collectie bij Bert van den Hoek

Sleutelhanger portemonnee
T-shirt- Zwart (maat M-S- maten worden nog extra aangevuld)
Scarf Limited edition 
Motor sokken Motormeid Roze

Motormeiden verkooppunten

“De motormeiden webshop is even uitverkocht en daarom gaan we door heel Nederland, officiële verkooppunten openen. We zijn erg blij dat Rijschool Bert van den Hoek het eerste verkooppunt is! Maar hier blijft het dus niet bij!” aldus Tessa, oprichter van Motormeiden.

Wil jij ook een officieel verkooppunt worden? Stuur een mailtje naar: info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *