AllesMotornieuwsRijtesten

Geen motor maar wel een ritje willen maken? Dit is misschien de oplossing?!

Even geen motor bij de hand, maar wil je ontzettend graag een leuk ritje maken?! Via de website MotoShare delen motorliefhebbers hun motoren met jou. Je kunt dus direct van een particulier de motor huren. Maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen motor op het platform zetten en verhuren!

Motor huren via MotoShare?
Huren werkt als volgt. Je kiest een motor en stuurt een huurverzoek naar de eigenaar. Wanneer de eigenaar jouw verzoek accepteert, stuurt MotoShare je een betaalverzoek. Nadat je hebt betaald via iDEAL, hebben jij en de eigenaar een huurovereenkomst.

Wat kost een motor huren?
Een huurdag op MotoShare is 24 uur. Je bepaalt zelf de ophaal- en aflevertijd. Er zijn geen hogere tarieven in weekend. 200 km per dag zijn inbegrepen in de prijs. Voor meer gereden kilometers betaal je achteraf €0.19 per km.

Speciaal voor Motormeiden
Special voor de Seizoensopening-Rit op 7 april van Motormeiden heeft Motoshare een aantal motoren geselecteerd in de omgeving Amsterdam. Neem snel een kijkje en misschien zien we je dan toch tijdens die mooie zonnige rit!

Klik hier voor de selectie

Wil jij je eigen motor aanbieden op Motoshare of zoek je een leuke motor voor een rit, ga dan naar en  Motoshare en bekijk het uitgebreide aanbod.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *