AllesLifestyle

Insta-hot: Dit zijn de Nederlandse motormeiden van het moment!

In deze rubriek bespreken we iedere week een aantal Nederlandse maar ook buitenlandse motormeiden die die je absoluut moet volgen op instagram. Wil je ook genoemd worden in deze rubriek of heb je een leuk verhaal? Laat het de redactie weten!

  • Stijlvol en strak in het pak

    De 24-jarige Amber heeft meteen op haar 18e haar papiertje gehaald. Daarna heeft ze heel veel gespaard, want haar droom was om samen met haar zusje Birgit op het circuit te racen. ‘Het circuit-rijden vind ik zo leuk dat ik samen met mijn zusje een circuitmotor heb gekocht, een Yamaha r3. Ik heb ook een aantal keer op mijn straatmotor gereden, een Honda CBR 600 rr, maar het zou doodzonde zijn als ik daarmee onderuit ga’, aldus Amber. Aan de uitstraling zal het niet liggen, Amber draagt een waanzinnige rode motoroutfit die perfect past bij haar motor. Amber rijdt nog niet mee in een klassement, maar wie weet wordt ze binnenkort ontdekt door een goede sponsor.

 

  • Nadieh bokst het wel voor elkaar!

Geregeld denken wij dat meiden die op het circuit rijden, ook hun standaard hun rijbewijs hebben. Dat is dus niet zo! Ook bij de 26-jarige circuitrijdster Nadie Schoots, die er op dit moment alles aan doet om op topniveau te rijden, zowel fysiek als mentaal, ‘om op niveau te rijden en het ook echt goed te doen moet je er heel veel voor opgeven, plus goed worden in sponsors vinden, socialmedia, maar ook hard trainen in de sportschool’. Het racen was eigenlijk meer een hobby van Nadieh, maar ze was er al heel fanatiek in. Haar grote doel is om in 2020 de Isle Man TT te gaan rijden, dat is een van de spectaculairste straatraces ter wereld op het eiland Man ‘als ik ergens voor ga, dan wil ik er ook echt voor gaan’ we hebben alle vertrouwen dat dat wel goed gaat komen! Zet hem op Nadieh en die sponsoring gaat wel goed komen!

Just wanna ride my bike again! ✊ (11 weeks til Hengelo ?) <> PC: @thomas_neidhardt

A post shared by Nadieh Schoots (@nadiehschoots) on

  • Wil je ook in deze lijst?

Volg Motormeiden op  instagram, gebruik de #motormeiden en tag @motormeiden als je een foto van jou en je motor post. Op dit instagram account kunnen we jouw foto doorplaatsen. Via de instastories zie je waar we allemaal uithangen en we hopen je natuurlijk een keer in het echt te ontmoeten!

Volg motormeiden op Instagram en Facebook. Misschien sta je binnenkort dan ook in deze rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *