AllesLifestyle

Top-4 Instagram: Als een vorstin zit Amalia op haar stalen ros

In deze rubriek bespreken we iedere week een aantal Nederlandse maar ook buitenlandse motormeiden die die je zeker moet volgen op instagram. Wil je ook genoemd worden in deze rubriek of heb je een leuk verhaal? Laat het de redactie weten!

  • 1: Nadia voelt zich zo vrij als een vogel

De 36-jarige Nadia Palesa ken je misschien wel van het spraakmakende tv-programma Powned. Als tv-maker en verslaggever voelt ze mensen stevig aan de tand. Waar nieuws is, is Nadia en waar Nadia is, komt vanzelf nieuws. Deze motormeid houdt wel van wat spanning en avontuur maar is ze veel meer dan wat je enkel op tv ziet! Als topmodel reist ze de hele wereld rond en weet ze precies hoe je moet poseren op een motor. Daarnaast houdt ze er zelf ook van om de gashendel flink open te draaien. ‘Mijn vader reed motor, als klein meisje keek ik daar naar en zag hoeveel plezier het bracht. Mijn eerste motor, een KTM kreeg ik dan ook van hem.’ Het liefst rijdt Nadia op een cafe racer of haar KTM Supermotard 690, dat is haar tweede motor die ze zelf heeft gekocht.

I need this! Motorstories…. ????❣️ #triumph #motor #motordudette #bike #naked

A post shared by Nadia Palesa (@nadiapalesaa) on

  • 2: Gigantische boete van meer dan 1250 euro

De 29-jarige Miranda houdt van snoei hard motor rijden! Dat kan gelukkig ook met haar Yamaha R6 en dat zag meneer politie agent toevallig ook. Haar rijbewijs moest ze inleveren en daarna een hele dikke boete betalen van maar liefst 1250 euro (67 km te hard). ‘Dat was de slechtste dag uit m’n leven. Naast de boete moest ik ook een cursus volgen die 1300 euro koste.’ Miranda nam 3 jaar geleden voor de grap een proefles en dat vond ze zo leuk ‘ik rij (lees: race) voornamelijk met mannen en vind het een uitdaging om met mijn 600cc vele achter mij te laten in de bochten. Als ik die boete niet had gehad reed ik waarschijnlijk al op een nieuwe motor, een BMW S1000rr’. Nog even doorsparen en uitkijken voor Mr. popo, Miranda 😉

#motor forum megameeting ????

A post shared by Miranda ? (@mad_r6) on

Throwback to one of the worst days of my life ?? #drivingban

A post shared by Miranda ? (@mad_r6) on

  • 3: Als een vorstin zit Amalia op haar stalen ros

De 24-jarige Amalia, zit als een vorstin op haar oranje Suzuki SV650s en dat terwijl ze haar rijbewijs pas in oktober heeft gehaald. ‘Mijn motor had ik al voordat ik mijn rijbewijs had. Ik kon niet meer wachten,’ aldus amalia. Je zou het niet denken maar ze was niet meteen verkocht aan het motorrijden ‘ik heb mij de afgelopen 2 jaar echt verdiept in het motorrijden, veel gelezen en toen sloeg de vonk ineens over. Ik ben nu zo enthousiast dat het mijn passie is geworden.’

It’s this perfect??

A post shared by A m a l i a ? (@amalia_650s) on

  • Wil je ook in deze lijst?

Volg Motormeiden op  instagram, gebruik de #motormeiden en tag @motormeiden als je een foto van jou en je motor post. Op dit instagram account kunnen we jouw foto doorplaatsen. Via de instastories zie je waar we allemaal uithangen en we hopen je natuurlijk een keer in het echt te ontmoeten!

Volg motormeiden op Instagram en Facebook. Misschien sta je binnenkort dan ook in deze rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *