Heel december win-acties op Motormeiden!

Sint, kerst en oud & nieuw, het is de maand van de cadeautjes! Gezien dit het eerste jaar van Motormeiden is, willen we al onze volgers en fans ook in de watten leggen. Daarom hebben we de hele maand december leuke win-acties met gave prijzen! Als je een sticker van Motormeiden hebt dan kun je deze ook inzetten om je cadeau te winnen! Lees snel verder, hoe je kans kunt maken en bij welke win-actie de sticker geldig is!

3x Motorhoes Beauty and the Beast  (MOTORMEIDEN STICKER!) t.w.v. 49,50
Actie: 3 december – 10 december

Een te gekke, roze motorhoes van Beauties & The Beast voor motormeiden die wel van roze houden! Deze hoes beschermt je motor tegen stof en vuil tijdens binnenstalling. Datona heeft een speciale motorfiets beschermhoes ontwikkeld voor indoor gebruik. Motormeiden mag 3 hoezen t.w.v. 49,50 euro weggeven. Één hoes is te winnen via de Motormeiden Sticker, die we afgelopen half jaar hebben uitgedeeld.

datona MotormeidenKans maken:
Op facebook/instagram kun je met de motormeiden stickeractie extra kans maken! Post een foto met de motormeidensticker onder het win bericht of tag motormeiden. De meest originele foto wint de motorhoes. De andere twee hoezen zijn te winnen door het bericht te delen, tag een vriend(in) en volg Motormeiden op facebook of instagram.

1x Motorpakket van Motorkledingcenter
t.w.v. 91,94
10 december – 17 december

Motorkledingcenter heeft een speciaal motormeiden pakket voor jou samengesteld. Zowel jij als je motor kun je hiermee in het zonnetje zetten. Het pakket t.w.v. 91,94 bevat: Een MKC cadeaubon ter waarde van €25,- een schoonmaakpakket van Muc-Off Motorcycle Care Essentials kit (€31,95) en om het geheel af te toppen, rij jij geheel in stijl met een mooi Rev’it! Shirt (€34,99). Win-acties staan online op Facebook (pagina/group) en instagram op de eerste dag van de win-actie.

Motorkledingcenter motormeiden

5×2 dagkaarten Carnivale
17 december – 24 december

Magie, betovering en verwondering, dat is het kerstfestival Carnivale in den-haag. Een uniek festival met vuurspuwers, the wall of death en nog veel meer niet alledaagse dingen! Het festival vindt plaats van 27 t/m 29 december, en je kijkt werkelijk waar je ogen uit! Op Motormeiden mogen we 5×2 kaarten t.w.v. 10 euro verloten! Ga naar de facebookpagina/instagram om kans te maken!

View this post on Instagram

The Beginning- Carnivale 2017

A post shared by Carnivale- The One And Only (@carnivale.nl) on

1x Wrapter  t.w.v. 14,95
24 december -31 december

Wat zeg je nou, een wrapter?! Dit handige stukje stof kun je gebruiken om je haar niet te laten klitten als je aan het motorrijden bent. Je rolt het stukje stof op en rolt het over je staart… ja als een soort condoom ? In Amerika is dit stukje stof al razend populair! In Nederland is hij ter verkrijgen voor 14,95 bij Paula van de Friese Motorexperts 

Win-acties staan online op Facebook (pagina/group) en instagram.

wrapter

1x t-shirt + nektube + Kortingscode 15%

Zoek je een leuk t-shirt met opdruk? Left hand customs geeft een tshirt met nektube weg. Zie je iets leuks op de website dan kun je het hele jaar met de speciale motormeiden code een fikse korting krijgen van 15%: kortingscode:  MOTORMEID15

lefthand customs

 

Iedereen mag meedoen met de winacties! Volg Motormeiden op facebook group (vrouwen) of Pagina (ook voor mannen) en via instagram! Fijne feestdagen en we hopen jullie een beetje in de watten te kunnen leggen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *