EventsMotornieuws

Top DJ Sunnery James onthult Kawasaki Ninja H2R

Het Japanse motormerk Kawasaki lanceert haar gloednieuwe Ninja H2R 2019 – editie. Deze hypersport motor wordt onthuld door niemand minder dan top-DJ Sunnery James, die naast muziek maken ook een passie voor motoren heeft. Motormeiden ging naar de exclusieve lancering in de gloednieuwe BALR winkel in Utrecht. Redacteur Siobhan van Schie kreeg de unieke kans om Sunnery James na de lancering te interviewen.

Achter de schermen
Fuck wat ben ik zenuwachtig, een DJ van dit kaliber heb ik nog nooit geïnterviewd! De dagen vooraf doen we onze research. Daar valt het hele redactieteam op dat er vrij weinig tot helemaal niets, over Sunnery en motoren bekend is. We leggen deze vraag ook neer bij de pers-dames van BALR en Kawasaki, die doen een bijzondere onthulling, waar we pas later meer over kunnen vertellen. Sunnery was trouwens ontzettend aardig! Het leek wel of we in dezelfde vriendengroep zaten en hij was erg openhartig! Ook vroegen we of hij een keer met Motormeiden wilde meerijden en daar stond hij heel positief tegenover! Dus wie weet…

Onthulling door Sunnery James 
De gloednieuwe Kawasaki Ninja H2R wordt met een flinke beat onthult door DJ Sunnery James. De motor staat midden in de nieuwe winkel van BALR Utrecht. Eigenlijk wisten we niet dat Sunnery een passie voor motorrijden heeft, hij maakt er zelf ook niet zoveel over bekend. Dus wij willen daar meer over weten: ‘Ik ben gek op alles wat hard gaat! Deze motor is echt aan! Weet je hoeveel pk hij heeft? 326pk! We hadden vanmiddag een photoshoot met deze motor. Iemand van Kawasaki  heeft de motor gestart, ik wist niet wat mij overkwam! Wat een bruut geluid komt hier uit, mijn oren huilen nog, haha’ aldus Sunnery.

Sunnery houdt van alles wat hard gaat, de H2R gaat wel 400 km/ph. Zou dat hard genoeg zijn?

Waar rijdt Sunnery eigenlijk?
Een DJ die over de hele wereld draait, ja, waar rijd je dan het liefste motor? Sunnery krijgt aankomende tijd Kawasaki motor als lease motor. We zijn erg benieuwd waar hij het liefst rijdt: ‘Ik heb een paar jaar geleden met vrienden een roadtrip van 400 kilometer door California gemaakt. Dit vond ik geweldig en dat zou ik heel graag een keer over willen doen, maar dan met de motor’.

Rijdt Doutzen Kroes straks ook motor?
Zoals de meeste van jullie weten, is Sunnery al jaren samen met topmodel Doutzen Kroes, waarmee hij ook 2 kinderen heeft, dochter Myllena (4) en zoon Phyllon (7). De hamvraag is natuurlijk, schuilt er in Doutzen ook een heuse motormeid? ‘Zelf heeft ze niets met motoren. Als ik haar zou vragen of ze achterop mee wil om een stukje te gaan rijden, dan zal ze dat vast een keertje leuk vinden’.

View this post on Instagram

?

A post shared by SUNNERY JAMES (@sunneryjames) on

Dochter Myllena ook op de motor?
Misschien lopen we een beetje op de zaken vooruit maar, het kan zomaar zo zijn dat dochter Myllena op haar 18e verjaardag besluit om net als haar vader het rijbewijs te gaan halen, zou je dat goed vinden?  Met een bezorgde blik kijkt Sunnery mij aan, hij denkt goed na:Uh eigenlijk liever niet, maar als dit is wat ze graag wil dan hou ik haar niet tegen’. Hij lacht er nog een beetje om, maar wij denken dat Myllena wel haar eigen plan trekt.


Leuke feitjes over de Kawasaki Ninja H2R 2019
Deze hypersport motor heeft naast de allernieuwste technologie, een geweldige Kawasaki x BALR uiterlijk gekregen. Het is echt een beest. Kort samengevat deze motor kan tot wel 400 km per uur rijden, maar het is niet legaal om over de weg te rijden. Er zijn slechts twee circuits waar je de gashendel van dit beest mag opentrekken. Wereldwijd zijn er maar een paar exemplaren gemaakt (op aanvraag) en als je hem wil aanschaffen neem dan minimaal €65.000 mee, dan maar hopen dat je vlakbij een van de twee circuits woont. De motor heeft een verpletterende motorblok met maar liefst 228Kw {310pk} / 14.000tpm en met de RAM air een beestachtige 240Kw {326pk} / 14.000tpm. Een waanzinnig geluid dus en zoals Sunnery zegt: ‘mijn oren huilen nog’.

H2R bewonderen in de BALR winkel!
Wil jij deze motor ook in het echt bewonderen? Dat kan in de BALR winkel in het hoog catharijne te Utrecht. De motor blijft hier een jaar lang staan. Geweldig he?! Mocht je heel erg geïnteresseerd zijn in deze motor dan kan je nog altijd voor zijn kleinere broer kiezen. Dit model heet Kawasaki Ninja H2 2019.  

Heb je ook een event of iets bijzonders?! Stuur een mailtje naar info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *