Events

Motormeiden Agenda: Dit mag je niet missen in december!

Het einde van het jaar is weer in zicht! We hebben een selectie van events gemaakt die Motormeiden leuk vindt. Daar zitten dus ook events tussen die minder met motoren te maken hebben maar die wij gewoon gaaf vinden! Verschillende grote motormerken presenteren deze maand hun nieuwste modellen en bij de Carnivale Den-Haag is er een bijzondere kertmarkt waarbij ook Kim en Henny Kroezen voor de laatste keer spectaculaire stunts op hun motor doen bij de Wall of Death. Geniet van december, wees lief voor elkaar en misschien komen we je nog wel ergens tegen!

Kawasaki News Show – Soest
1 en 2 december

Kawasaki staat er om bekend dit evenement 1 keer per jaar te organiseren in Soest, bij het Militair Museum. Tussen de legervliegtuigen als verbazingwekkend mooi decor laten ze je de nieuwste motoren zien van 2019! Al met al, zeker het bezoeken waard.
Toegang is normaal €14,-, maar GRATIS als je in het bezit bent van een motorrijbewijs.

View this post on Instagram

SAVE THE DATE – KAWASAKI NEWS SHOW ? Tijdens de Kawasaki News Show zullen niet alleen alle 2019 Kawasaki modellen en kleuren voor het eerst op Nederlandse bodem te zien zijn. Raceteams, zoals het Motoport Kawasaki Racing Team met Scott Deroue en Robert Schotman, Team Rob Hartog en het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing MX1 team zullen aanwezig zijn. Ook de Z900RS Custom motoren evenals het Kawasaki Legends Museum zullen present zijn. Als klap op de vuurpijl zal op 2 december Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea aanwezig zijn! De toegang (normaal €14,-) is gratis mits u in het bezit bent van een motorrijbewijs en u zichzelf heeft geregistreerd via https://kawasa.ki/aanmeldformulier-news-show-2019 (Mensen zonder motorrijbewijs betalen het gesponsorde Kawasaki tarief van € 5,-)

A post shared by Kawasaki Nederland ?? (@kawasakinederland) on

Sint Run 2018 Leeuwarden
Zaterdag 1 december

Een motortoertocht in het teken van de Goedheiligman. Lol gegarandeerd! Kleed je wel warm aan, mogelijk in een leuk pietenpakje? Geen deelnemerskosten, doneren wordt wel gewaardeerd. Aanmelden kan via het Facebook event.

Light Air Show – Scheveningen
Zaterdag 1 december

Voor het eerst in Nederland! Vanaf het strand kun je dit licht en vuurwerkspektakel bekijken boven zee. Een waar vliegspektakel met vliegtuigen. Houd er rekening mee dat de datum kan verplaatsen wanneer het weer te slecht is voor de vliegeniers. Toegang gratis voor toeschouwers! De show start tussen 15:45 – 16:45 uur. Meer informatie vind je hier. Onderstaande foto is ter illustratie.

 

Suzuki exclusief Preview Event
Zaterdag 8 december

Bekijk alle nieuwe 2019-modellen in het echt tijdens het exclusieve Suzuki Motoren Preview Event op zaterdag 8 december 2018! Uiteraard tonen we op het Preview Event de gloednieuwe Suzuki Katana, een onderscheidende naked bike met duidelijke verwijzingen naar de legendarische motorfiets van begin jaren 80. Ook kun je er de nieuwe kleuren voor 2019 zien, de technische innovaties in ons huidige aanbod én we onthullen op het Preview Event de compleet nieuwe A2-uitvoering van de GSX-S750. Dat wil je niet missen, dus kom op 8 december tussen 10.00 en 16.00 uur naar Suzuki Nederland! Aanmelden kan hier.

Triumph Preview Event: Hilversum
Zaterdag 8 december

Tussen de tv-studios van Beeld en Geluid, staan op zaterdag 8 december alle gloednieuwe modellen van Triumph 2019 klaar voor bewondering. Het evenement is gratis, dus je zou het zelfs in combinatie  met een bezoek aan het gave Beeld en Geluid museum kunnen doen, of gezellig shoppen in het centrum van Hilversum. Toegang gratis voor toeschouwers. Meer info vind je hier. Dit jaar testte Motormeiden de Triumph Scrambler bij de offroad training.

27e Oldtimerbeurs – Ranst, België
Zaterdag 8 december

Motorclub de Vetfrakken uit Ranst (B) organiseert op zaterdag 8 december 2018 voor de zevenentwintigste keer hun ruilbeurs voor oude motoren, bromfietsen, fietsen en onderdelen. Op een oud militair terrein beloofd dit zeker een leuke show te worden!  Gratis voor toeschouwers, meer info vind je hier

Motorclub de Vetfrakken

Central Classics Beurs – Houten
15 en 16 december
10.000 m2 aan oldtimer walhalla in de Expo in Houten. Onderdelen voor je bouwproject zijn hier te vinden, ook zijn er verschillende Old timer motorclubs aanwezig! Dat wordt ouderwets gezellig! Toegang €10,- maar voor dames gratis! Klik hier voor meer info.

Festival Carnivale – Den-Haag
Laatse show Wall of Death (Kim en Henny Kroeze)
27 tot en met 30 december 2018

Een winterse kermis van weleer met vermaak en vertier uit alle windstreken. Ontdek in het Haagse Huijgenspark een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. Gekke, mooie tentjes die je binnentreedt om er vervolgens bizarre dingen mee te maken. Overdag gezellig voor het hele gezin, en in de avond ontluiken de rauwe randjes in de schaduw van de vlammen in de vuurkorven. Ook zal Kim en Henny Kroeze voor de aller laatste keer de spectaculaire Wall of Death laten zien. Hierna stoppen zij met deze spectaculaire stunt. Klik hier voor prijzen en meer info.

View this post on Instagram

The Beginning- Carnivale 2017

A post shared by Carnivale- The One And Only (@carnivale.nl) on

Heb je ook een event dat hier ontbreekt?! Stuur een mailtje naar info@motormeiden.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *