Insta-hot: Ken jij deze reislustige motormeiden al?

In de rubriek Insta-hot bespreken we iedere week een aantal Nederlandse maar ook buitenlandse motormeiden die je niet mag missen op Instagram. Zijn we jou vergeten of heb je een leuk verhaal? Laat het de  redactie weten!

Zen op de motor?!

De Nederlandse fitgirl Lianne ten Dolle wordt naast Yoga, gezond eten en reisjes naar Bali, ook helemaal zen van motorrijden. Al vanaf haar 18e wilde ze dit leren, maar ze had het eigenlijk al uit haar hoofd gezet, omdat haar oudere broer het ook niet mocht van hun ouders. Totdat ze het huis uit ging en op haar 24ste toch voor dat papiertje ging. Haar eerste motor was een Honda Fire Blade, ‘volgens velen niet een motor om mee te beginnen maar ik vond het een gruwelijk ding’ aldus Lianne. Ondertussen heeft ze haar droommotor gevonden een Harley Davidson Sportster 48, waar ze het liefst mee naar het buitenland zou gaan ‘het liefst voor een half jaar of langer, ver weg, tips zijn welkom, want ik heb daar nog niet zo veel ervaring mee!’ aldus Lianne.

 

43.000km op de motor

De 31-jarige Nora, is juist heel veel in het buitenland. Deze Haagse motormeid is een wereldwijd fenomeen. Het afgelopen jaar vertrok ze in haar eentje voor fantastische motortrip van Amsterdam naar Bali. In 14 maanden reisde ze door 21 landen en legde ruim 43.000 km af. Rusland, Iran, Nepal, Kirgizië zijn slechts een greep uit haar trip en bijzondere landen waar ze doorheen reed. Binnenkort vertrekt Nora weer op haar Suzuki V Strom. Dit keer voor een reis van de Noordkaap naar de Zuidkaap, en inmiddels niet meer alleen maar in het gezelschap van haar huidige vriend. Die ze tijdens haar vorige reis tegen het lijf liep. Op Youtube maakt Nora super mooie en interessante filmpjes over haar reizen. Ze geeft je allerlei tips en tricks voor als je net zo enthousiast bent geworden als Nora. Binnenkort een uitgebreid interview op Motormeiden.tv

No-nonsens en lekker verfrissend!

Anne is een super vrolijke en nuchtere Nederlandse motormeid. Het liefst scheurt ze rakelings met haar knie door de bocht of maakt ze een wheelie als haar vriendin even niet kijkt. We zien Anne regelmatig op haar Suzuki SV650 maar ze scheurt ook op de Honda NX 250 door de Hollandse polder. Anne houdt van reizen met de motor, van de 48 vlijmscherpe bochten op de Passo dello Stelvio tot gezellige motortochten in Duitsland of de Dolomieten. Anne test regelmatig motoren uit en voor een beetje sleutelen draait ze haar handen ook niet om. Wij worden er helemaal vrolijk!

Make life a ride

We zouden het bijna vergeten, maar volg je Motormeiden al op instagram? Gebruik de #motormeiden en tag @motormeiden als je een foto van jou en je motor post. Op dit instagram account kunnen we jouw foto doorplaatsen. Via de instastories zie je waar we allemaal uithangen en we hopen je natuurlijk een keer in het echt te ontmoeten!

He?! Zijn we jou vergeten?

Laat het de redactie weten en volg motormeiden op Instagram en Facebook. Misschien sta je binnenkort dan ook hier…

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *