AllesInspirerendLifestyle

INSTA-HOT: Volg jij deze Nederlandse motormeiden al?

In de rubriek INSTA-HOT bespreken we iedere week een aantal Nederlandse maar ook buitenlandse motormeiden die ons zijn opgevallen en die je zeker moet volgen op instagram. Wil je ook genoemd worden in deze rubriek of heb je een leuk verhaal? Laat het de redactie weten!

1. Iets nieuws ontdekken op de motor?

De 24-jarige Angélique aka ‘Miss Aussenhaus’ gaat als een raket op haar Suzuki SV650. Of het nou regent, sneeuwt of de zon schijnt, Angélique rijdt haar Suzuki gewoon de deur uit. Het liefst verkent ze, met haar Mr Aussenhaus de wegen in Duitsland maar daar komt binnenkort verandering in. ‘We willen ook graag Luxemburg ontdekken en daar de bochten opzoeken die we in Nederland niet hebben, daarnaast zijn we ook erg benieuwd naar het lekkere eten’, aldus Angélique. Ook wij zijn benieuwd naar de Luxemburgse keuken! Stuur je een foto als je er bent geweest? #motormeiden

Your purpose of life is to be YOU ??. ? @aussenhaus

A post shared by Angélique 'Miss Aussenhaus' (@miss_aussenhaus) on

Todays plan: MOTORBEURS UTRECHT! ?? so excited! ? @aussenhaus

A post shared by Angélique 'Miss Aussenhaus' (@miss_aussenhaus) on

Don't come between a girl and her motorcycle ♡ ? @aussenhaus

A post shared by Angélique 'Miss Aussenhaus' (@miss_aussenhaus) on

2.  Laat het los laat het gaan!

Nog een 24-jarige motormeid die de instagramhitlijst bestormt is Elsa, volg haar onder de naam Lady_GSXR. Wij dachten meteen aan de Disney film Frozen. ‘Laat het los laat het gaan…’ maar dan hebben we het bij deze Elsa natuurlijk over de gashendel van haar Suzuki GSX-R750. ‘Ik ben altijd al gek op snelle auto’s en motoren geweest. Toen ik voor het eerst achterop zat, dacht ik ‘wow dit is echt een ander level en soort snelheid’, toen ben ik gaan lessen’. Als we het over de droommotor van Elsa hebben, weet ze het ook meteen ‘ik heb zeker een droommotor! De Ducatie Panigale 1199, die is prachtig!’.

I smile sometimes ?

A post shared by ? LADY GSX-R ? (@lady_gsxr) on

3. Beestachtig snel

The Scorpion lady, dat klinkt al beestachtig gevaarlijk en helemaal in combinatie op een Suzuki GSXR. Deze 30-jarige beauty houdt van perfect gestroomlijnde wenkbrauwen, torenhogen killer heels en mooie jurken maar ook van van de snelheid en het geluid van een motor onder haar kont! Wel een afgetrainde, want Nikita, hoe ze in het echt heet, is een echte fitgirl. Het liefst rijdt ze samen met een groepje motormeiden, lekker naar het strand of een andere mooie mooie locatie in Nederland.

Wil je ook in deze lijst?

Volg je Motormeiden al op instagram? Gebruik de #motormeiden en tag @motormeiden als je een foto van jou en je motor post. Op dit instagram account kunnen we jouw foto doorplaatsen. Via de instastories zie je waar we allemaal uithangen en we hopen je natuurlijk een keer in het echt te ontmoeten!

Volg motormeiden op Instagram en Facebook. Misschien sta je binnenkort dan ook in deze rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *