AllesInspirerendLifestyle

Met een eenhoorn op de motor? Volg jij deze meiden al?

In de rubriek INSTA-HOT bespreken we iedere week een aantal Nederlandse maar ook buitenlandse motormeiden die ons zijn opgevallen en die je zeker moet volgen op instagram. Wil je ook genoemd worden in deze rubriek of heb je een leuk verhaal? Laat het de redactie weten!

  • 1.  Dutchbikerlady – Meer dan 30.000 kilometer 

De 23-jarige Joyce uit Doesburg kijkt er zelf niet meer van op, maar sinds september rijdt ze naar school op de motor. Joyce zit in het eerste jaar van de HAN- Arnhem waar ze de richting HBO-ICT volgt. Door weer en wind rijdt ze op haar Yamaha MT 07, maar dat heeft ze niet van een vreemde. ‘Ik ben gaan motorrijden omdat mijn hele familie dat ook doet. Ik heb eerst heel veel achterop gezeten, maar toen ik 21 jaar werd vond ik dat het ook hoogtijd werd’. Joyce is een echte kilometervreter, in de twee jaar dat ze haar rijbewijs heeft, legde ze al meer dan 30.000 kilometer af. Ook organiseert ze motorritten met de motorgroep The Qings, in de omgeving van Arnhem. Zeker in de gaten houden als je in die buurt woont!

Selfie time! #Yamaha #Ducatti #Kawasaki #KTM

A post shared by @ dutchbikerlady on

  • 2.  Motographicsdesigns- Een roze eenhoorn op een motor?! 

He?! Zien we dat goed? Na twee keer kijken zien we dat het een zachte alpaca rugtas is, achter op de Honda CBR250R van Myrthe. Op haar motor rijdt ze overal naartoe en de alpaca met de naam Eddy gaat als een soort mascotte met haar mee. ‘Eddy is eigenlijk gekomen doordat ik een tas wilde voor korte ritten om een camera en drinken in mee te nemen, maar niet zo’n saaie standaard kleine tas. Eddy is nu echt m’n buddy en ik krijg echt de leukste reacties’. Naast motorrijden met Eddy heeft Myrthe nog een andere passie en dat is kalligraferen. Inspirerende teksten in de mooiste handgeschreven letters. Wij vonden deze erg inspirerend: ‘four wheels move the body, two wheels move the soul – Motographics’

  • 3. d0.minique -(N)iets gaat boven Groningen

Dromen, denken, doen. Dat is Dominique! Deze 27-jarige Groningse droomde ervan om eigenhandig haar Honda CB550 om te bouwen naar een streettracker. ‘De meeste mensen onderschatten hoeveel tijd en geld je eraan kwijt bent. In mijn hoofd weet ik precies hoe hij eruit moet gaan zien. Elke keer zet ik weer geld opzij om verder te sleutelen, daarom doe ik er ook langer over.’ In juni rijdt Dominique 3 jaar ‘mijn Suzuki SV650n is mijn vaste motor, daarmee rij ik zo’n 8000 km per jaar. Daarnaast ben ik op de motor naar Engeland en Denemarken geweest en zat ik 3 weken in Noorwegen, voor een fantastische trip’. Dit jaar staat Frankrijk op de planning voor Dominique.

 

Such an honour, i've been photographed by the great @markmeisner for his new project. A hommage to woman who ride motorcycles for life. Really awesome project (and i think it's sweet to). ? #repost ・・・ The lovely @d0.minique is a fanatic rider, but she got bitten with the desire to rebuild an old bike. After a quick search for an oldtimer she bought a CB550 with some work. And she's a tough one, with some little help from @outsidersmotorcycles, she is doing all the hard work herself! #woman #custom #handmade #motorcycle #bikelife #bikersofinstagram #motorcyclelife #biker #motorcycles #caferacer #hondacb #hondacb550 #builtnotbought #croig #hondacaferacer #bratstyle #cb #hondacaferacers #caferacerxxx #caferacerofinstagram #honda #cb550 #custombuild #portrait #portraitpage #portraitmood #portraitphotography #portraits #artofvisuals

A post shared by Dominique . (@d0.minique) on

  • Wil je ook in deze lijst?

Volg je Motormeiden al op instagram? Gebruik de #motormeiden en tag @motormeiden als je een foto van jou en je motor post. Op dit instagram account kunnen we jouw foto doorplaatsen. Via de instastories zie je waar we allemaal uithangen en we hopen je natuurlijk een keer in het echt te ontmoeten!

Volg motormeiden op Instagram en Facebook. Misschien sta je binnenkort dan ook in deze rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *