AllesInspirerendLifestyleMotorkleding

Laat je motorjas pimpen met leerverf

Motor outfit saai?! Welnee! Er is voor vrouwen steeds meer keuze, er zijn motorjassen met kleuren en prints. Wil je net iets specialers en persoonlijkers dan kun je je favoriete motorjas laten beschilderen. That’s a fine piece of art!

Redactie: Valerie June Smit / Instagram: @valeriejune6

Waarom je motorjas pimpen?

Mijn eerste motorjas en broek wilde ik in het zwart, lekker makkelijk. Vooral om dat ik nog niet wist welke kleur motor ik zou gaan rijden. Ook wilde ik voorkomen dat ik samen met mijn toekomstige motor als regenboog de weg op zou gaan.

Anja Filak – van Disney tot Pulpfiction

Anja Filak, fotografeert, tekent én beschildert o.a. motorhelmen en motorjassen. Ze kan perfect gezichten en illustraties maken. Van Disney figuren tot… noem het maar op. Beide vonden wij dat iets kleurrijks op de achterkant van de jas niet zou misstaan.

Waarom Tinkerbel? Haar pittige karakter als elf natuurlijk en ze vliegt. Voor mij voelt motorrijden ook als vliegen. Leuk detail, we hebben haar de groene Kawasaki kleur als jurk gegeven.

Atelier Leona – Bloemen en Boho

Atelier Leona is ook een van de schilderkoninginnen van leer, zij staat op 17 april a.s. bij de Motormeiden paddock op TT Experience in Assen! Ga aan de  tekentafel zitten en maak een uniek ontwerp. Zo heb je echt iets bijzonders!

beschilderde lerenjas
beschilderde motorjas

Dutch On Wheels – Pinstriping en Signing

De Nederlandse Lisa van Dutch on Wheels  is gespecialiseerd in Custom paint, Pinstriping en Signing. Met een loeivaste hand maakt zij de strakste lijnen. Dutch On Wheels heeft echt een eigen stijl die je meteen herkent. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *