Motormeiden VIP-Parking & Paddock op TT Circuit Assen (17 april)

Kom naar de Motormeiden TT Experience op 17 april. Daar kun jij je motor parkeren op de speciale VIP Parking en in de Motormeiden paddock worden tal van leuke dingen georganiseerd! Iedereen is welkom! Maak een gave foto op de gloednieuwe Suzuki GSX-S1000 MotoGP – Editie, kom leuke goodies scoren of laat jouw motorpak customizen door Atelier Leona. Maar er is nog meer! Zo lanceren we ook eindelijk de langverwachte Motormeiden – chillbroek!

Bekijk hieronder het Motormeiden paddock-programma voor alle leuke activiteiten.

De TT Experience op TT Ciruit Assen

De TT Experience is een dag vol leuke activiteiten voor jong en oud op het circuit.  Zo kun je voor het eerst kennis maken met het circuitracen (inschrijvingen zijn vol), en er is ook genoeg te doen op het terrein en bij de paddocks! Entree = GRATIS

Vip parking op TT Assen

Een vipbehandeling op TT Assen! Speciaal voor alle motorrijdende vrouwen is er een VIP parking voor jou en jouw motor. Je staat op de beste plek van TT Circuit Assen, recht voor de Motormeiden paddock waar de rode loper al voor jou is uitgerold. Volg de bordjes VIP PARKING – MOTORMEIDEN.

Motormeiden Paddock- Programma

Kom gezellig kletsen, foto’s maken, laat je inspireren door andere vrouwelijke racers, haal jouw Motormeiden t-shirt of vul je tas met leuke goodies!

  • Motormeiden VIP- PARKING ( volg de bordjes VIP PARKING)
  • Fotoshoot: maak een onvergetelijke circuitfoto op de Suzuki GSX-S1000 MotoGP-Editie
  • 13:05 uur – TT Experience –  Motormeiden Racen op het TT circuit (VOL)
  • Atelier Leona – Pimp jouw motorpak of helm met een uniek ontwerp!
  • Lancering Motormeiden Chillbroek (exclusief verkrijgbaar in de paddock – reserveren kan ook online)
  • Scoor leuke goodies voor het nieuwe motorseizoen (op = op)
  • Motorjas Motormeiden i.s.m. Rusty Stitches. De jas is ontworpen door 200 Motormeiden! Je kunt hem eindelijk in het echt passen en ook meteen bestellen.

Fotoshoot Suzuki GSX-S1000 – MotoGP – Editie

Maak een unieke circuit foto! Stap op de Suzuki GSX-S1000 MotoGP Editie, in de paddock is er een gave fotowand waar hij staat te blinken. De Suzuki GSX-S1000 is er in een unieke MotoGP uitvoering en exclusief bij  de Motormeiden Paddock!

Suzuki_GSX-S1000_MotoGP_Edition_studio

 

Atelier Leona – customize jouw motorpak v.a. 30,- euro


Neem je leren (motor) jas mee en laat hem customizen door Atelier Leona. Maak samen een gaaf ontwerp en zet het op jouw helm of motorpak. Zo heb je echt iets bijzonders en unieks, bijvoorbeeld met je eigen naam. Heb je zelf een idee wat je op het leer wilt laten zetten, of een veel groter plan? Dan kun je met haar aan de ‘tekentafel’ zitten. Mogelijkheden zijn oneindig! Prijzen zijn v.a. 30 euro.

beschilderde lerenjas beschilderde motorjas

Lancering Motormeiden Chillbroek

Na lang wachten is hij er dan eindelijk! De Motormeiden chilbroek voor de introductieprijs van 39,99 i.p.v. 45,-.  Deze chilbroek is een comfortabele luxe joggingsbroek met gave motoren aan de zijkant. Lekker na een dagje rijden!  Hij wordt feestelijk gelanceerd in de Motormeiden Paddock. Je kunt de chillbroek binnenkort online alvast bestellen en hem afhalen op 17 april op TT Assen.

Motormeiden motorjas

Dit is de perfecte vrouwelijke motorjas van Rusty Stitches & Motormeiden. De leren dames motorjas is ontworpen door meer dan 200 vrouwen uit Nederland & Belgie tijdens een ontwerpwedstrijd. Al jullie wensen zijn doorgevoerd om de perfecte vrouwelijke motorjas te ontwikkelen! Denk aan extra ritsen op de taille voor 10cm extra speling, de extra lengte van de jas, waardoor je nooit meer een blote rug hebt. Prijs  289,-

Motorjas dames Rusty Stitches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *